Menu

01 augustus 2019 11:50

Anneloes must-haves!


Het is hoogzomer en half Nederland viert vakantie verspreid over Europa. Het perfecte moment om Anneloes naar haar absolute
vakantie must-haves te vragen. Ook zo nieuwsgierig naar de items waar Anneloes echt niet zonder kan? Lees dan snel verder!


First things first, de outfit! Bij een heerlijke strandvakantie hoort een zomers outfit en accessoires. 

Een strandvakantie is geen strandvakantie zonder een badpak of bikini tuniek en hoe kan het ook anders, Anneloes haar favoriet van deze zomer is de Pilar leo tuniek. "Super luchtig, hip en hoe nat je bikini of badpak ook is, hij droogt super snel".

Vervolgens volgt voor velen een misschien lastige keuze om toch in de felle zon het strand af te turen. Ga je voor de zomerhoed of de op dit moment überhippe zonneklep. "Voor mij geen lastige keuze, want waarom kiezen als je ook beide mee kunt nemen?" Aldus Anneloes.
En groot gelijk want hoe fijn is het om te kunnen kiezen? Deze hoed heb ik gekocht in mijn favoriete winkeltje op Ibiza; Boutique Alquimia. 

/stories/de-vakantie-must-haves-van-anneloes.html/tekstimage2.jpg

Bij de zonneklep, hoed en tuniek horen natuurlijk bijpassende slippers. "Deze Havaiana's zijn op dit moment mijn echte zomer must-haves! Niet alleen past de kleur perfect bij de rest, de glitters maken ze ook helemaal Ibiza waardig!" 

Omdat goeie zonnebrand je vakantie kan maken of kraken, is dit voor mij toch wel de meest essentiële must-have! Deze Ritual of Karma van Rituals met factor 50 ruikt niet alleen lekker maar is ook super gemakkelijk aan te brengen, plakt niet, 
absorbeert snel en is waterproof! 


Dus geniet van je vakantie, shop je ultieme summer dress, tuniek of die heerlijke slippers en kom thuis met een prachtige bruine suntan!

 
 

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter 

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Feestdagen Favourites
Dé feestdagen favourites die je volgens Anneloes niet mag missen!
Lees artikel
collection
Winter in Moscow
Get ready to dress like a Russian spy!
Lees artikel
care
Every body happy Giving Tuesday!
We care about Giving Tuesday, do you?
Lees artikel