Travel Quality

De comfortabele stof: Sensitive® Fabrics

Onze unieke travelstof, bekend onder de naam Sensitive® Fabrics, wordt in Italië geproduceerd door Eurojersey. De stof heeft een speciale, gepatenteerde ketting brei structuur en onderscheid zich van andere stoffen door de zeer hoge kwaliteit. De stof is gemaakt van een combinatie van polyamide en elastomeer garens. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Door de stretch is deze stof heel comfortabel.

Eigenschappen van travelstof

Travelstof kreukt niet, pilt niet, droogt snel en is makkelijk in onderhoud. Lees onze wastips om extra lang te genieten van jouw Studio Anneloes aankopen. De stof hoeft niet gestreken te worden en er zijn minder wasbeurten nodig dan bij sommige andere stoffen. Ideaal voor vrouwen die weinig tijd over hebben.

"De stof hoeft niet gestreken te worden en er zijn minder wasbeurten nodig dan bij sommige andere stoffen."

Soorten travelstof

We werken met verschillende stofdiktes die stuk voor stuk goede eigenschappen hebben. Bekijk hieronder onze meestgebruikte travelstoffen. 

Light Travel Quality

Van onze soepelste en lichtste travelstof maken we tops, blouses en (zomer)jurken. Het is een groot voordeel dat deze stof niet kreukt én dat het lekker luchtig is. 

Medium Travel Quality

Medium travelstof is nét iets dikker dan de Light variant. Dit gebruiken we voor jumpsuits, jurken en blouses en tops die iets steviger moeten vallen. 

Heavy Travel Quality

Onze Heavy travelstof is super comfortabel voor broeken. Er zit wel stretch in, maar het is ook lekker stevig. Daardoor komen jouw benen het mooiste uit in deze stof. We gebruiken deze dikkere variant ook voor blazers en winterse jurken.

Bonded Travel Quality

De Bonded travelstof is nog iets dikker. Dit materiaal oogt nog steviger en is ook warmer dan Heavy travelstof. We maken er blazers en broeken van. Er zit iets minder stretch in dan in de lichte varianten, maar dat lossen we op met elastische tailleband. Zo zijn onze items altijd comfortabel.