Fabrics

Studio Anneloes is designed to empower. Comfort heeft onze prioriteit en daarom werken we met premium stoffen die lekker zitten. We staan met name bekend om onze vooraanstaande Travel Quality, een stof met lekker veel stretch die er ook nog eens elegant uitziet. Alle items uit onze Essentials Collectie zijn gemaakt van travelstof. Ook bij de andere materialen letten we op de draagbaarheid en het comfort. Ontdek hier onze meest gebruikte materialen.

Travelstof

Onze unieke travelstof kreukt niet, pilt niet, droogt snel en is makkelijk in onderhoud. Dit maakt de stof op meerdere vlakken ontzettend comfortabel.

Denim

We streven er bij onze premium denim naar om altijd een duurzamere keuze te maken als het gaat om de stofkwaliteit. Bijvoorbeeld organic of recycled cotton of een combinatie met TENCEL™.

Brei

Bij Studio Anneloes maken we gebruik van brei uit verschillende samenstellingen, zoals wol, viscose, polyamide en elastaan. Ieder soort geeft een net zo fijn gevoel.

Faux leather

Onze Faux Leather is gemaakt van sterk materiaal en gaat daarom jaren mee. Het bestaat uit twee lagen: kunststof en textiel. 

Viscose

Met onze luxe viscose creëer je een comfortabele en luchtige look. Waar mogelijk kiezen wij voor de duurzamere variant: EcoVero™.

Sweatstof

Onze sweatstof is het beste van twee werelden: comfy en stijlvol. Het is warm, zacht van binnen en geeft een nonchalante, sportieve look.  

Linnen

Linnen is hét materiaal voor de lente en zomer. Dankzij onze premium kwaliteit is het bijna niet kapot te krijgen en geeft het een luxe uitstraling. 

Katoen

Katoen is een veelzijdige vezel. Ontdek de eigenschappen en lees meer over de productie van (duurzamere) katoen.