Wastips

Geniet jarenlang van jouw favoriete Studio Anneloes kleding, met de juiste verzorging. Ontdek hier per materiaal hoe je jouw items het best kunt wassen en verzorgen. 

Travelstof

Travelstof is een comfortabel materiaal dat lang mee kan gaan. Ontdek hier hoe jouw kleding van travelstof het beste kunt wassen.

Wol

Wol wordt veel in onze collecties gebruikt, zeker in de herfst en winter. Een mooi en rijk materiaal, dat met de juiste verzorging tot wel tachtig jaar mee kan gaan. 

Viscose

Viscose is een luchtig materiaal met een luxe look. Kleding van viscose valt soepel en is ademend. Ontdek hoe je jouw kleding van viscose het best kunt verzorgen.

Faux leather

Imitatieleer is een van onze favoriete materialen als het gaat om styling. Je kunt het oneindig combineren en het geeft je outfit net dat beetje extra. Maar hoe houd je deze stof eigenlijk schoon? 

Denim

Het is stoer, stijlvol en altijd in de mode: denim. Deze tijdloze klassieker is de steunpilaar in je gardebobe. Hoewel denim een robuust materiaal is, loont het toch om het goed te verzorgen. Ontdek de wastips voor denim.

Satijn

Deze soepele stof met glanzende finish zorgt voor elegantie en dimensie in je outfits. Wel vraagt dit gladde materiaal om voorzichtigheid in het onderhoud. Ontdek de wastips voor satijn.