Dit zijn wij

Studio Anneloes kleding is designed to empower. In 2006 lanceerde Anneloes van der Heijden het kledingmerk met het idee om korte termijn collecties te maken die bij de Nederlandse pasvorm passen. Inmiddels hangt onze kleding in de rekken van meer dan driehonderd retailers, waaronder de Bijenkorf. 

Missie

We willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. 

Visie

Wekelijks leveren we ready-to-wear items, waarin vrouwen zich empowered en zelfverzekerd voelen.

Merkwaarden

Feminine

Het lichaam van een vrouw en haar manier van bewegen zijn, net als onze collecties, vrouwelijk en elegant. Het is niet de trend die we vooropstellen, maar de vrouw. Dit zie je terug aan de feminine fit van onze kleding.

Comfort

We maken kleding voor vrouwen die dagelijks alle ballen in de lucht houden. Vrouwen die zich zelfverzekerd en mooi willen voelen, zonder in te leveren op comfort. 

Ambitie

Ambitie zit in ons DNA. We streven iedere dag ons doel na: kleding maken met een fantastische look, feel en fit. We denken in mogelijkheden, op grote én kleine schaal. 

Premium

We hebben maar één kwaliteit: de beste. We werken al jaren met hoogwaardige Travel Quality, ook wel Sensitive® Fabrics, van Eurojersey. Bekijk onze pagina over travelstof als je hier meer over wilt weten of ontdek onze andere premium materialen

"We werken al jaren met hoogwaardige Travel Quality, ook wel Sensitive® Fabrics, van Eurojersey."

Bewust

We maken kleding zonder de toekomst uit het oog te verliezen, want: there is no planet-B! Transparantie vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben we de impact van onze items inzichtelijk gemaakt met de Footprint Meter. We willen je helpen om na te denken over een aankoop en je motiveren om goed voor je kleding te zorgen. Lees onze wastips om de levensduur van jouw Studio Anneloes item te verlengen.

Verkooppunten

Onze kleding wordt verkocht bij meer dan driehonderd winkels in Nederland en hangt ook in de rekken van de Bijenkorf. Via onze store locator kun je een Studio Anneloes verkooppunt bij jou in de buurt vinden. Of bekijk onze nieuwste collectie en Essentials collectie op onze webshop.