Team

Ons team bestaat uit een gezellige, bonte mix van persoonlijkheden. Twee dingen hebben we allemaal gemeen: we hebben een passie voor fashion en we zijn ambitieus. Altijd op zoek naar nieuwe kansen. 

styling team

Met Anneloes aan het hoofd van de afdeling, weet het Styling Team keer op keer verrassende collecties neer te zetten. Het team bestaat uit creatives die samen de collectie flow bepalen. Met kleuren, thema’s prints, silhouetten en stoffen maken ze elke collectie uniek. Ook de fotoshoots worden grotendeels georganiseerd door het Styling Team én er worden prints ontworpen door onze in-house print designer. Door middel van lookbooks en inspirerende nieuwsbrieven, houdt dit team onze retailers op de hoogte. 

productieteam

Schakelen met de stoffenleveranciers en met de ateliers, stofkwaliteiten waarborgen, kleuren checken, kleding doorpassen, pasvormen optimaliseren, de productieplanning, eigenschappen van de items beheren en nog zoveel meer. Productie weet wel raad met kledingsamples, planners en ingewikkelde Excel sheets.  

it team

Onze IT-heroes zijn savvy met hardware én met software en zorgen dat alle apparatuur in het hele pand goed functioneert. De schermen, de pc’s, de snoeren en systemen; niets is ze te gek. Daarnaast zorgen ze dat alle processen op onze webshop soepel verlopen. Ze lossen binnen no time de issues op die zich voordoen bij de andere afdelingen, zodat iedereen optimaal kan werken.  

logistiek

Elk pakket dat de deur uit gaat, is door de kundige handen van onze logistiek medewerkers geweest. Er wordt hard gewerkt in het magazijn om elk pakket op tijd verzendklaar te maken. Het team is zorgvuldig, snel en ontzettend gezellig. Zowel voor onze retailers als onze webshop klanten zorgen ze dat alle pakketten ontvangen, opgeslagen en verzonden worden.  

sales team

Vanuit onze showroom presenteren onze Sales Managers de nieuwe fashion collecties aan onze retailers om ze te inspireren en te helpen bij het samenstellen van een collectie voor in de winkel. Door de winkels en hun doelgroepen goed te leren kennen, kunnen ze altijd advies op maat geven voor een zo hoog mogelijke doorverkoop.  
Visual Merchandising is essentieel. De manier hoe wij onze collectie presenteren in onze showroom, maar ook hoe de retailers onze items plaatsen in hun winkels. Met de Studio Anneloes Studio’s kunnen onze grootste retailers hun winkel vullen met branded kledingrekken en andere tools voor een mooi winkelbeeld.  

E-commerce & Marketing

Via de socials, de nieuwsbrieven, de blog en de andere webshop pagina’s voorziet ons E-commerce & Marketing team je van outfit inspiratie. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van de website, zodat je makkelijk kunt vinden wat jij zoekt. Door de blogs te lezen en de sfeerbeelden van de fotoshoots te scrollen, blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends. We vinden het leuk als je comments achterlaat onder onze Instagram, Facebook en TikTok posts, want we horen graag jouw mening. Elke woensdag sturen we een nieuwsbrief uit met onze nieuwe collectie-items en op zondag ontvang je een inspiratiemail. Schrijf je dus vooral in voor de nieuwsbrief als je dat nog niet gedaan hebt.   

customer experience

Onze klantenservice wil je altijd graag helpen. Dus wil je kledingadvies of heb je andere vragen, dan mag je altijd bellen, chatten of mailen. Bij Customer Experience wordt altijd gezocht naar de beste manieren en kanalen om klanten te helpen. Zowel directe klanten als retailers kunnen hier terecht. Daarnaast worden de retourzendingen verwerkt en wordt de feedback van klanten doorgespeeld naar de andere afdelingen, zodat we onze klantbeleving kunnen optimaliseren.  

"Twee dingen hebben we allemaal gemeen: we hebben een passie voor fashion en we zijn ambitieus."

finance

Hoe succesvoller het merk, hoe meer cijfertjes. Finance ziet erop toe dat alles onder de streep klopt. Op deze afdelingen worden de inkomende en uitgaande bedragen van consumenten, retailers, ateliers, leveranciers en de werknemers beheerd.  

Hr

Onze HR Manager is altijd in de weer. Van een sollicitatiegesprek tot het organiseren van bedrijfsfeesten en bijeenkomsten, én er is natuurlijk een hoop administratie. We zijn altijd op zoek naar manieren om het werken bij Studio Anneloes nog aantrekkelijker te maken. Van sporten in groepsverband met een personal trainer tot persoonlijkheidstests en extravagante feesten.