Studio Anneloes #WorksAnywhere

Gepubliceerd op 06-03-2024

Studio Anneloes #WorksAnywhere

Wie of waar je ook bent en hoe jouw dag er ook uitziet. Studio Anneloes #WorksAnywhere. Ontdek hoe Studio Anneloes past in jouw leven.

Of je nu ondernemer bent, de wereld over reist of als moeder alle ballen in de lucht houdt voor je gezin. Studio Anneloes is er voor iedere gelegenheid en voor elk moment. Van een zakelijke outfit op kantoor, naar een casual chique outfit voor een diner. Met een paar kleine aanpassingen tover je je outfit om naar een andere look. Wij vinden het belangrijk dat jij je zelfverzekerd voelt op ieder moment van de dag. 

De zakenvrouw

Met onze fashion en Essentials collecties stel je eindeloze workwear combinaties samen. Van een afspraak op kantoor tot een zakelijk diner, met onze representatieve, modieuze en kwalitatieve items kom jij ten alle tijden stijlvol voor de dag. Met de items in onze collecties kun je je outfit van moment tot moment moeiteloos tweaken. Van een broekpak met een blouse en hakken naar een broekpak met een elegante top en sneakers.

 

De ondernemer

Als ondernemer is geen dag hetzelfde en dus vraagt dit om veelzijdige kleding. Items waarin je zowel een zakelijke afspraak bij kunt wonen als de handen uit de mouwen kunt steken. Representatieve en comfortabele kleding is hierbij onmisbaar. Travelstof kleding van Studio Anneloes is vorm- en kleurvast en kan op vele manieren gecombineerd worden. Kwalitatieve stukken die je zowel zakelijk als privé kunt dragen. Twijfel je over welke maat je moet kopen? Bekijk dan de maatadvies pagina en ontdek welke maat het beste bij jou pas.

De moeder

Wanneer je de hele dag in de weer bent, draag je graag items waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Comfortabele kleding waarin je goed voor de dag komt. In onze stretchende items van travelstof zijn rennen, vliegen en fietsen geen probleem. Daarnaast brengt travelstof een hoop andere voordelen met zich mee. Heb je geknoeid? Geen probleem. Kleding van travelstof is snel droog en is in de meeste gevallen met een doekje af te nemen. Ook is strijken verleden tijd. Travelstof is namelijk kreukvrij. Zo heb je in je drukke bestaan al één zorg minder.

De reiziger

Ben je vaak op reis voor je werk of ga je geregeld met vakantie? Dan zijn wij er voor je om je koffer slim in te pakken. Dankzij de Studio Anneloes Methode zijn onze items moeiteloos met elkaar te combineren. Hierdoor hoef je dus minder mee te nemen. En de items die je meeneemt, trek je ook nog eens zo uit je koffer. Onze travelstof kleding is namelijk kreukvrij en dus ideaal voor op reis. En wil je tussendoor even een handwas doen? Travelstof droogt snel. Dus waar de reis ook naartoe gaat, Studio Anneloes works anywhere. 

 

De bewuste shopper

Hecht je veel waarde aan duurzaamheid en shop je regelmatig tweedehands? Ook dan ben je bij Studio Anneloes aan het juiste adres. We houden van ons vak en we willen nog heel lang kleding maken waar vrouwen zich goed in voelen. Daarom zijn we bewust bezig met de toekomst van Studio Anneloes én van de planeet. 


(Ver)koop geliefde Studio Anneloes items via Retravel. Hét officiële Second Hand platform van Studio Anneloes. Dit platform is dé plek waar geliefde Studio Anneloes items een nieuw leven krijgen. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere en circulaire mode-ervaring. Doe jij ook mee?

Studio Anneloes Methode #WorksAnywhere

Of je nu zakenvrouw, ondernemer, moeder, reiziger of gewoon jezelf bent, wij helpen je graag het beste uit je dag te halen. Wat de gelegenheid ook is: Studio Anneloes #WorksAnywhere.