Het verschil tussen de Stairdown, Downstairs en Startup trousers

Gepubliceerd op 01-12-2023

Het verschil tussen de Stairdown, Downstairs en Startup trousers

De Stairdown, Downstairs en Startup trousers zijn geliefde modellen uit onze collecties. Maar wat is precies het verschil tussen deze drie broeken?

Stairdown trousers

De Stairdown trousers is te herkennen aan de faux paspelzakken aan de achterzijde, de steekzakken aan de voorzijde en de drawstring tailleband. Daarnaast wordt de broek gekenmerkt door de splitjes in de pijpen, wat zorgt voor een speelse touch. De broek is gemaakt van Heavy travelstof, waardoor die lekker rekbaar is. 


Heb je wat langere benen? Dan is dit model waarschijnlijk het best voor jou geschikt. De Stairdown is met een binnenbeenlengte van 79 centimeter namelijk het langste model van de drie broeken in deze blog. 

 

Downstairs trousers

De Downstairs trousers lijkt op de Stairdown trousers. Toch is dit model net even anders. Zo is de binnenbeenlengte drie centimeter korter en is de broek niet gemaakt van Heavy, maar van Bonded travelstof. Een dikkere travelstof kwaliteit. De Downstairs bevat hierdoor wat minder stretch, maar de stevige stof verhult wel meer. Zo zie je er niks doorheen, valt het mooi om je lichaam en heeft het een luxueuze uitstraling.

Startup trousers

Waar de Stairdown en Downstairs trousers beide geschikt zijn voor ieder seizoen, is de Startup trousers meer een zomermodel. Dit heeft te maken met de lengte van de pijpen. Met een binnenbeenlengte van 70 centimeter, heeft de broek namelijk een ⅞ lengte. 


Net als de Stairdown is ook de Startup gemaakt van Heavy travelstof. De lengte in combinatie met de luchtige stof maakt de Stairdown ideaal geschikt voor een zomerse look. Al is de lengte niet het enige verschil. Ook de zakken zijn bij dit model net even anders. Zo heeft de broek klepzakken aan de achterzijde en lopen de zakken aan de voorzijde wat langer door. 

 

De verschillen

Kortom, de Stairdown, Downstairs en Startup trousers mogen op elkaar lijken. Toch kennen ze een aantal verschillen. Gaat je voorkeur uit naar een wat langer model dat lekker rekbaar is? Dan is de Stairdown voor jou de beste keuze. Ben je daarentegen op zoek naar een stevige stof met een chique uitstraling? Kies dan voor de Downstairs trousers. En wil je gewoon een fijne broek voor de lente- en zomermaanden? Dan is Startup trousers het geschikte item.