Feestelijke kleding

Of je nu kiest voor een jurk, jumpsuit, blouse, top, broek of rok, met de juiste styling tover je iedere outfit om tot een party-look. Maak het geheel compleet met een paar opvallende accessoires en je bent klaar voor het feest.

Jurken

Er zijn weinig items die meer party-outfit uitstralen dan een mooie jurk. Of je nu gaat voor een opvallend exemplaar met veel glitter of een subtiele little black dress, met een jurk zit je altijd goed. Let wel op de lengte van de jurk. Zo is een lange maxi dress perfect voor een zomers feest, terwijl een midi dress veel wordt gedragen tijdens bruiloften en een korter exemplaar juist weer passend is bij een cocktail dresscode. En wil je een basic jurk een feestelijke twist geven? Combineer het dan eens met een panty met een sierlijk motief erin verwerkt. Zo geef je je look net dat beetje extra.

Jumpsuits

Een jumpsuits een onmisbaar item in je party-garderobe. Het oogt namelijk niet alleen feestelijk, maar zorgt er ook nog eens voor dat je party-look in één klap compleet is. Op zoek naar een klassieke en tijdloze jumpsuit? Ga dan voor een jumpsuit uit onze Essentials collectie. Dit oogt niet alleen elegant, maar zit dankzij de de rekbare travelstof ook nog eens erg comfortabel.

Blouses

Wie zegt dat je er niet feestelijk uit kunt zien in een blouse? Een mooie blouse staat stijlvol en is gemakkelijk te combineren. Daarbij kun je met een blouse bepaalde punten benadrukken of juist camoufleren. Zo kun je met een getailleerd model de focus op je taille leggen, terwijl je dit met een losvallend model juist kunt camoufleren. 


Niet alleen de vorm, maar ook de kleur is hierin bepalend. Zo kleden donkere tinten af, terwijl lichte tinten de focus juist meer op dit gebied leggen. Ook mooi: ga voor een jumpsuit look en combineer een blouse met een broek in dezelfde kleur. Hiermee ontstaat er een look die zowel classy als feestelijk is.  

Tops

Met een mooie top verander je een basic outfit in een handomdraai in een feestelijke look. Of je de top nu onder een blazer draagt of als los item, met een sierlijke top krijgt iedere outfit een feestelijke touch.

glitter tops

Als er iets geschikt is voor een feest, zijn het wel glitters. In een feestelijke glitter top kan niemand meer om jouw party look heen. Style het af met een effen kleurige broek en een sierlijk paar hakken en je bent klaar voor de dansvloer.

 

Broeken

Bij een feestelijke look denk je waarschijnlijk al gauw aan jurken en rokken. Toch zijn dit niet de enige kledingstukken waarmee je een party look kunt creëren. Ook in een broek kun je er namelijk feestelijk uitzien. Denk bijvoorbeeld aan een sierlijk wide leg model of een elegante flared. Benieuwd welk model broek het beste bij jou past? Bekijk dan onze broekengids. 


En wil je je party look net dat beetje extra geven? Ga dan voor een jumpsuit-look en combineer een broek met een top in hetzelfde materiaal. 

Rokken

Net als met een jurk, zit je met een mooie rok altijd goed. Of je nu kiest voor een kokerrok, mini rok, maxi rok of rok met split - met een rok is jouw party-look gegarandeerd geslaagd. Style ‘m af met een sierlijke top en accessoires voor een feestelijk geheel. 


Voor welk model je het best kunt kiezen, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kleden rokken in donkere kleuren af, terwijl opvallende prints juist het accent op je heupen en benen leggen. Wil je de nadruk op je taille leggen? Dan kun je voor een A-lijn model kiezen. Draag je graag een verhullend model? Dan is een zwierig exemplaar een goede keuze. 

Outfit bruiloft

Te gast op een bruiloft? Wanneer je denkt aan een outfit voor een bruiloft, komt een jurk waarschijnlijk als eerste in je op. Toch is een jurk niet het enige item waarin je feestelijk op deze dag kunt verschijnen. Ook met een jumpsuit of rok creëer je met gemak een feestelijke wedding look. Meer weten? Bekijk dan de blog Outfit inspiratie voor bruiloftsgasten.

Outfit oud en nieuw

Als er een moment is dat vraagt om een feestelijke look, is het wel oud en nieuw. Het moment om die feestelijke jumpsuit of dat opvallende glitterpak eindelijk eens uit de kast te kunnen halen. Dompel jezelf onder in glitters en pailletten of kies voor een subtiele zwarte look. Wat je smaak ook is, met een feestelijke outfit begin jij het nieuwe jaar hoe dan ook in stijl.