Party-outfit inspiratie

Gepubliceerd op 22-12-2023

Party-outfit inspiratie

Het party seizoen staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding. De tijd van glitters, jurkjes, rokjes en opvallende accessoires is aangebroken.

Feestelijke kleding

Zeg je feestdagen, dan zeg je feestelijke kleding. Of je nu kiest voor een jurk, jumpsuit, blouse, top, broek of rok, met de juiste styling tover je iedere outfit om tot een party-look. Dus dompel jezelf onder in de mooiste items en onthoud: more is more dit seizoen. 

Jurken

Er zijn weinig items die meer party-outfit schreeuwen dan een mooie jurk. Of je nu gaat voor een opvallend exemplaar met veel glitter of een subtiele little black dress, met een jurk zit je altijd goed. En wil je een basic jurk een feestelijke touch geven? Style ‘m dan eens af met een panty met een sierlijk motief erin verwerkt. Zo krijgt je look net dat beetje extra, zonder direct een nieuwe jurk te hoeven kopen. Paar goede hakken eronder en voila, je party-outfit is een feit. 

Jumpsuits

Een jumpsuit is een onmisbaar item in je party-garderobe. Een mooi exemplaar oogt namelijk niet alleen feestelijk, maar zorgt er ook nog eens voor dat je party-look in één klap compleet is. Wil jij deze feestdagen de show stelen? Kies dan voor een opvallend exemplaar in een luxe velvet stof. Ga jij liever voor een wat minder opvallende look? Kies dan voor een classy, effenkleurig exemplaar in travelstof. Dit oogt niet alleen elegant, maar zit dankzij de travelstof ook nog eens erg comfortabel. Wel zo fijn tijdens al die kerstdiners. 

Blouses

Wie zegt dat je niet feestelijk kunt ogen in een blouse? Een mooie blouse staat stijlvol, classy en is gemakkelijk te combineren. Be the centre of the party in een shiny plisse exemplaar en combineer ‘m met een broek in hetzelfde materiaal voor een complete look. 

Tops

Een mooie top is wat ons betreft de basis van iedere party-look en de perfecte manier om je outfit kracht bij te zetten. Een fancy top verandert een basic look gemakkelijk in een feestelijke outfit. Draag ‘m onder een mooie blazer voor een classy look. Warm gekregen van al het dansen? Doe de blazer uit en tada: you’re ready to dance the night away in een sexy party-look. 

Broeken

Dare to stand out dit party-seizoen met een shiny broek. Een opvallende broek tilt jouw party-look naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat niemand meer om jou heen kan. En wil je er tijdens deze feestdagen echt uitspringen? Ga voor de jumpsuit-look en combineer een opvallende glitterbroek met een top in hetzelfde materiaal. 

Rokken

Net als met een jurk, zit je met een mooie rok altijd goed. Of je nu kiest voor een kokerrok, mini rok, maxi rok of rok met split, met een rok is jouw party-look gegarandeerd geslaagd. Style ‘m af met een sierlijke top, overknee boots en crossbag voor een look die zowel feestelijk als vrouwelijk is. 

Outfit bruiloft

Party-looks beperken zich natuurlijk niet enkel tot de feestdagen. Ook tijdens de rest van het jaar zijn er volop gelegenheden waarbij je je mooiste party items tevoorschijn mag toveren. Een gelegenheid die hierbij met stip op één staat, is natuurlijk een bruiloft. Wanneer je denkt aan een bruiloft-outfit, komt een jurk waarschijnlijk als eerste in je op. Toch is een jurk niet het enige item waarin je feestelijk op deze dag kunt verschijnen. Ook met een jumpsuit of rok creëer je met gemak een wedding-proof party outfit. Do you say yes to the.. skirt/jumpsuit/dress? 

Outfit oud en nieuw

Als er een moment is dat vraagt om een feestelijke look, is het wel oud en nieuw. Het moment om die feestelijke jumpsuit of dat opvallende glitterpak eindelijk eens uit de kast te kunnen halen. Dompel jezelf onder in glitters en pailletten of kies voor een subtiele zwarte look. Wat je smaak ook is, met een feestelijke outfit begin jij het nieuwe jaar hoe dan ook in stijl.