New Essentials update

Gepubliceerd op 24-04-2024

New Essentials update

Onze Essentials zijn onmisbare basics die de basis vormen van iedere garderobe. Ontdek de nieuwe stijlen die toegevoegd zijn aan deze collectie.

Amber legging

Het dragen van een legging is al lang niet meer enkel bestemd voor de sportschool. Ook in onze vrije tijd hullen we ons graag in kleding met zachte stoffen en een comfortabele pasvorm. En welk item is hier nu beter voor geschikt dan een legging? 


De Amber legging is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook het ideale item voor het creëren van een nonchalante look. Combineer de legging casual met een oversized blazer en een paar sportieve sneakers

 

Anne bonded trousers

Een geliefd model uit de fashion collecties - nu year-round beschikbaar als Essential. Draag je graag broeken die niet heel strak, maar ook niet heel wijd zitten? Dan is de Anne bonded trousers de geschikte broek voor jou. Dit model heeft een straight fit en is al eerder voorgekomen in onze fashion collecties. 


Draag de broek met een blouse en een loafer voor een zakelijke look of kies voor een t-shirt en een sneaker voor een meer casual outfit. Een ander fijn voordeel van de Anne bonded trousers, is dat in tegenstelling tot bij een flared model, je schoenen bij deze broek goed zichtbaar zijn. Deze broek leent zich er dus perfect voor om je sandaaltje, pump, loafer of ballerina te showen. 

 

Marilon trousers

Heb je nog geen Studio Anneloes broek in je kast? Dan is Marilon trousers een ideaal model om mee te starten. Dit sierlijke, losvallende model is wat lager geprijsd en daarmee een perfecte keuze wanneer je voor het eerst kennismaakt met onze broeken. Dankzij de medium travelstof is de Marilon trousers lekker luchtig, wat de broek perfect geschikt maakt voor de zomer. 

 

Bobby blouse

De Bobby blouse kende je misschien al uit onze fashion collecties, maar dankzij de grote populariteit is de blouse vanaf nu ook een onderdeel van onze Essentials collectie. De Bobby blouse wordt weleens verward met de Poppy. Al hebben beide blouses zeker iets van elkaar weg, kennen ze ook enkele verschillen. Zo valt de Bobby wat wijder dan de Poppy blouse. Dankzij de wat strakkere pasvorm is de Poppy blouse ideaal om ergens onder te dragen. De Bobby kun je daarentegen gewoon los dragen. Alles weten over deze geliefde blouses? Je leest het in de Bobby & Poppy blog.