Astrid Vos' signature print in collectie St. Moritz

Gepubliceerd op 13-12-2023

Astrid Vos' signature print in collectie St. Moritz

Voor deze wintercollectie heeft kunstenares Astrid Vos exclusieve illustraties voor Studio Anneloes gemaakt. Deze zijn in verschillende items verwerkt. Ontdek ze hier.

Nieuwe collectie - St. Moritz

In de extravagante ambiance van het vakantieoord St. Moritz ontwaakt onze nieuwste collectie. Deze collectie bestaat niet alleen uit stijlvolle wintermode, maar krijgt door de unieke print van Astrid Vos een extra dosis creativiteit en glamour.

 

Voor deze collectie lieten we ons inspireren door zowel de prachtige omgeving als de modebewuste vakantiegangers van St. Moritz. Daarom sloegen we de handen ineen met de Nederlandse kunstenares Astrid Vos. Zij illustreert verschillende vrouwen als een eerbetoon aan de diversiteit binnen de mode- en beauty-industrie. Samen met haar hebben we onze eigen St. Moritz-karakters gecreëerd, die te zien zijn op het Sabrina print t-shirt en de Brenda AOP sweater. De expressieve karakters gaan mooi samen met het kleurenpalet van de andere items in de collectie.

Astrid Vos x Studio Anneloes

De connectie tussen Studio Anneloes en Astrid Vos gaat verder dan slechts een samenwerking; het is een verhaal van wederzijdse waardering en inspiratie. Het begon met een werk van Astrid dat Anneloes ooit ontving van collega’s. Een geschenk dat sindsdien een ereplaats heeft op Anneloes' kantoor. Daarnaast delen zij een passie op het gebied van vrouwen in hun kracht zetten. Zo past Anneloes dit toe door het bieden van de perfecte wardrobe en weet Astrid als geen ander de vrouwelijkheid uit het doek te laten springen.

"Het begon met een werk van Astrid dat Anneloes ooit ontving van collega’s. Een geschenk dat sindsdien een ereplaats heeft op Anneloes' kantoor."

Astrid deelt andersom ook haar bewondering voor Anneloes: “Ik vind het erg indrukwekkend om te zien wat Anneloes heeft opgebouwd. Haar concept is glashelder en het is fantastisch om te zien hoe ze haar pad heeft gevolgd en tot wat dat heeft geleid. Het prachtige kantoor waar alle ruimtes tot in de puntjes zijn verzorgd, de vrouwen die zich aan het merk hebben verbonden. Alles klopt gewoon.”

 

De illustraties, geboren uit een natuurlijk creatief proces, weerspiegelen de expressiviteit van Astrid's karakterontwerpen en vormen. Een perfecte harmonie met het kleurenpalet van de gehele St. Moritz collectie.

 

Ben je benieuwd naar de items? Bekijk ze hier: