Travel blouses - Anneloes’ Favourites

Gepubliceerd op 01-01-2024

Travel blouses - Anneloes’ Favourites

Kreukvrij, elegant en stretchend - inmiddels zijn travel blouses bij Studio Anneloes ware klassiekers. Ontdek waarom blouses van travelstof zo geliefd zijn.

De blouse die je niet hoeft te strijken

Een blouse die je niet hoeft te strijken? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk dankzij travelstof. Travelstof blouses kreuken aanzienlijk minder dan een katoenen blouse. Zelfs na het wassen kan je je strijkijzer gewoon in de kast laten. 

 

Waarom travelstof blouses zo geliefd zijn

Niet meer strijken is niet het enige voordeel van deze fijne blouses. De blouses zijn door de travelstof heel comfortabel en kreuken niet. Hierdoor loop je er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat goed verzorgd bij. 


Travel blouses zijn heel goed te combineren. Ga voor een casual look met een spijkerbroek of juist chique voor een avond uit met een mooie rok. Ze zijn bovendien perfect voor een zakelijke afspraak onder een pak.

 

Travelstof blouses van Studio Anneloes

De populariteit van travel kleding stijgt enorm, omdat we comfort en gemak steeds belangrijker vinden. Je goed en comfortabel voelen in je kleding is iets wat bij Studio Anneloes hoog in het vaandel staat. 


Onze geliefde travel blouses zijn het hele jaar door verkrijgbaar. In de Essentials collectie vind je verschillende modellen in basiskleuren. Daarnaast zitten in de fashion collecties travel blouses in kleuren en stijlen volgens de laatste trends.

 

Bestseller: de Poppy blouse

De Poppy blouse is een van de populairste blouses in onze collecties. Deze klassieke blouse heeft een aangesloten fit en is in elke collectie verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. De Poppy is onderdeel van de Essentials collectie en is het hele jaar beschikbaar in de Studio Anneloes basiskleuren: Black, Dark Blue en Kit. 

Bestseller: de Bobby blouse

De Bobby blouse heeft een losvallende fit. De Bobby blouse is meer een oversized model vergeleken met de Poppy. Ook deze blouse is onderdeel van onze Essentials collectie en is het hele jaar beschikbaar in de basiskleuren. De Bobby is ook sleeveless verkrijgbaar.

De klassieker: de witte blouse

Outfit stress? Met een witte blouse zit je altijd goed.Een witte blouse kan voor alle gelegenheden worden gedragen. Draag hem bijvoorbeeld met een spijkerbroek en witte sneakers voor een casual outfit of  met een mooi pak voor een elevated office look. 


Een klassieke witte blouse is natuurlijk super chique. Maar probeer ook eens een blouse met bijvoorbeeld een witte strik, een power shoulder of een ruffle. Hierdoor krijgt de blouse gelijk een heel ander effect maar is evengoed eindeloos te combineren. 

Wastips voor blouses van travelstof

Onderhoud van travelstof blouses is heel  eenvoudig. Een kort wasprogramma op lage temperatuur is voldoende. De stof droogt snel aan de lucht. Daarom is drogen in de droger niet nodig (en niet aan te raden). Dit is zowel kostenbesparend als milieuvriendelijker. Daarnaast draagt dit bij aan het behoud van je favoriete blouse.


Het wordt aanbevolen om travel blouses zo min mogelijk te strijken, omdat de stof van nature kreukvrij is. Mocht er een vlek op de blouse zitten of ruikt deze niet helemaal fris, dan kun je eerst proberen deze af te nemen met een vochtige doek en vervolgens buiten te hangen.

Travelstof blouse tijdens je zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap kan je travel blouses goed dragen. De travelstof waar de blouses van zijn gemaakt, rekt mee met jouw groeiende buik. Hierdoor kan je je blouse nog lang  blijven dragen. Ga je richting het einde van je zwangerschap en past jouw baby belly toch niet meer in een blouse? Draag de blouse dan open met bijvoorbeeld een leuk kleurrijk shirt of top. Zo hoeft jouw Studio Anneloes travel blouse niet in de kast te blijven liggen. 


Heb je je blouse tijdens je zwangerschap gedragen? Dan hoef je je geen zorgen te maken of de maat nog wel goed is. De vezels in de travelstof rekken na het dragen gewoon weer terug naar de originele vorm. Daardoor kan je nog vele jaren blijven genieten van jouw Studio Anneloes travel blouse.