Easy outfit: de jumpsuit

Gepubliceerd op 27-03-2024

Easy outfit: de jumpsuit

Met een mooie jumpsuit ben je altijd ready-to-go. Of je nu voor een casual outfit of een party look gaat, er is een gepaste jumpsuit voor iedere gelegenheid. 

Het gemak van een jumpsuit

Het grootste voordeel van een jumpsuit zit ‘m toch wel in het gemak. In één klap heb je een stijlvol pak aan. Makkelijker wordt het niet. Of je nu naar kantoor of een feestje gaat, in een classy jumpsuit kom je hoe dan ook stijlvol voor de dag. Een jumpsuit in een neutrale kleur is wat ons betreft dan ook een onmisbaar item in iedere vrouw haar garderobe. 

Een jumpsuit voor elke gelegenheid

Deze one-piece outfits kunnen in veel verschillende stijlen gedragen worden. Afhankelijk van de gelegenheid, geef je een jumpsuit met een paar simpele accessoires een chique of juist nonchalante look. Ook het materiaal van de jumpsuit is bepalend voor de look. Zo zijn er onder andere varianten in denim en travelstof

Jumpsuit met print

Feestje op de planning? Durf op te vallen en ga voor een jumpsuit met print. Een opvallende print verandert een tijdloze jumpsuit in een opvallende exemplaar. Style af met een mooi paar hakken en je bent gegarandeerd de showstopper van het feestje.

Velvet jumpsuit

Niet alleen een jumpsuit met print is geschikt voor een feestje, ook een velvet jumpsuit is een perfecte party outfit. Dankzij de luxe en stijlvolle uitstraling voegt velvet een randje glamour toe aan iedere look. 

Denim jumpsuits

Fan van een meer casual look? Dan is een denim jumpsuit voor jou de geschikte variant. Combineer de jumpsuit met een sneaker of een hak voor een sportieve of juist een vrouwelijke look. Kies voor een exemplaar met stretch denim, zodat je comfortabel de dag door komt.

Playsuit

Dankzij de korte mouwen en broekspijpen zijn playsuits de perfecte look voor warme zomerdagen. Met een paar kleine aanpassingen verander je deze zomerse jumpsuit van een casual naar een fancy look. Dit maakt een playsuit dan ook de ideale outfit voor op vakantie.

Angel jumpsuit

De Angel jumpsuit is een klassieker onder de jumpsuits. Het sleeveless item is met het sierlijke model en de rechte, wijde pijp de perfecte basis van iedere look. Van feestje tot vergadering, de Angel jumpsuit is all you need.

Travelstof jumpsuits

Is comfort voor jou minstens net zo belangrijk als stijl? Dan is een jumpsuit gemaakt van travelstof alles waar jij blij van wordt. Onze travelstof is kreukvrij, lichtgewicht en sneldrogend. Dat maakt een jumpsuit van travelstof een echte aanwinst voor je garderobe. Het pak zit zo comfortabel dat je bijna zou vergeten dat het een chique uitstraling heeft.

De jumpsuit-look

Gek van jumpsuits? Snappen we. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een jumpsuit-look te creëren zonder jumpsuit? Je doet dit heel gemakkelijk door een top, shirt of blouse met een bijpassende broek te combineren. Maak het één geheel door er een ceintuur aan toe te voegen en voila, het lijkt alsof je een jumpsuit draagt.