All I want for christmas is... travel

Op zoek naar items met een luxe uitstraling, maar gemaakt van een comfortabel materiaal? Dan is Travel Quality  hetgeen wat je nodig hebt. Dankzij de hoge rekbaarheid geeft deze stof je alle bewegingsvrijheid. En dat is wel zo fijn met alle kerstbrunches en -diners. Want zeg nu zelf, wat is er fijner dan een stof die luxe en classy oogt, maar aanvoelt als een huispak? Kies voor een jumpsuit of een tweedelig pak en je kerstlook is in één klap compleet. 

Comfortabele knitwear

Knitwear items zijn onmisbaar voor een knusse Kerst. Wil je comfort en feestelijkheid combineren? Ga dan voor een exemplaar waar een glimmertje in is verwerkt en combineer dit met laarzen en rok. Zo blijf je lekker warm en comfy, terwijl je er ook nog eens stunning uitziet. 

Chique sweater

Als er een stof is die comfort uitstraalt, dan is het wel sweatstof. Sweaters mogen dan erg comfortabel zijn, de link met feestelijke gelegenheden wordt meestal niet direct gelegd. Toch kun je deze comfortabele stof prima in jouw kerstoutfit verwerken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een hoodie onder een blazer. De hoodie zorgt voor een stoere en speelse look, terwijl de blazer het geheel een stijlvol en gekleed randje geeft. De combinatie van deze twee verschillende lagen maakt deze look ook nog eens heerlijk warm.  

Comfy cardigan

Net als een sweater, is ook een vest wellicht niet het eerste item dat in je opkomt wanneer je aan een kerstoutfit denkt. Dat vesten en Kerst toch prima samen kunnen, bewijzen onze stijlvolle cardigans. De heerlijke zachte materialen, zoals boucle en mohair, zijn namelijk niet alleen lekker warm, maar ogen ook nog eens erg stijlvol. Draag het over een sierlijke top, voor een comfy en classy kerstlook. En vind je het geheel toch iets te casual voor het kerstdiner? Dan is een comfy cardigan alsnog heel geschikt voor het kerstontbijt of een brunch met de familie.