Inspiratie: comfortabele kerstoutfits

Gepubliceerd op 07-12-2022

Inspiratie: comfortabele kerstoutfits

Kerstmis draait voor ons om gezelligheid met vrienden of familie. De ideale outfit? Die is classy, maar ook comfortabel. Met onze outfit tips ga je een heerlijke kerstmis tegemoet.

All I want for christmas is... travel

Kies een comfortabel materiaal met een luxe look. Travel Quality heeft lekker veel stretch, omdat er echte Lycra® in verwerkt is. Je hebt dus alle bewegingsvrijheid en je kunt ook uitbuiken na een lekker diner. Daarom zijn wij het hele jaar door fan van onze Premium Travel Quality en zeker met Kerstmis. Het is een gladde stof met een luxe uitstraling. Met een jumpsuit of tweedelig pak van travelstof is succes gegarandeerd. Het zit minstens net zo lekker als een gemiddeld huispak, maar straalt wel power uit.

Comfortabele knitwear

Bij een knusse kerst kunnen gebreide items niet ontbreken. Kies voor een exemplaar waar een glimmertje in zit om in de feeststemming te komen. Met knitwear hoeft de verwarming minder hoog en zie je er fantastisch uit. Combineer jouw favoriete gebreide trui met een mooie rok. Je ziet er dan uit om door een ringetje te halen, zonder in te leveren op comfort.

Chique sweater

Als er een stof comfort uitstraalt, dan is het wel sweatstof. De link met een feestelijke gelegenheid wordt meestal niet direct gelegd. Toch kun je dit comfortabele materiaal prima in jouw kerstoutfit verwerken. Bijvoorbeeld door een hoody te combineren met een blazer. De capuchon maakt het geheel stoer en speels, terwijl de blazer een stijlvol karakter heeft. Van de laagjes krijg je het vanzelf warm, dus deze outfit is koukleum-proof.

Opperbest in een vest

Wat hebben kerst en een vest met elkaar gemeen? Van beide krijgen we een knus en warm gevoel. Wanneer de sneeuwvlokjes buiten naar beneden dwarrelen, maar ook gewoon wanneer het verschrikkelijk koud is, wil je jezelf helemaal inpakken in een comfortabel vest. Vind je ‘m iets te casual voor het kerstdiner, dan is deze beauty alsnog geschikt voor het kerstontbijt of een brunch met de familie.