Seasonal Essentials by Studio Anneloes

Gepubliceerd op 24-04-2024

Seasonal Essentials by Studio Anneloes

Goede basics vormen de basis van iedere garderobe. Onze Seasonal Essentials zijn fijne basics die niet in jouw voorjaars- en zomer garderobe mogen ontbreken. 

Essentials voor de lente en zomer

Het ideale T-shirt, een mouwloze jumpsuit en een stijlvolle korte broek. Onmisbare voorjaars- en zomer items. Ze zijn comfortabel om te dragen, hebben neutrale tinten, zijn tijdloos en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden. Niet alleen dit seizoen, maar ook de komende jaren. Zowel het design als de stofkwaliteit gaan namelijk heel lang mee.


De Seasonal Essentials komen in neutrale kleuren, zoals wit, donkerblauw, kit en zwart. Kleuren die terugkomen in fashion collecties. Hierdoor kun je de items uit zowel de Seasonal Essentials als de vaste Essentials collectie altijd gemakkelijk combineren. Dit noemen we de Studio Anneloes Methode. 

Luchtige travelstof

Voor onze Seasonal Essentials maken we veel gebruik van luchtige en soepele materialen. Onze Light en Medium travelstof hebben alle eigenschappen die de stof zo aantrekkelijk maken. Deze materialen zijn rekbaar en luchtig en zijn makkelijk in onderhoud. De stof droogt snel en hoeft niet gestreken te worden, want het is kreukvrij. Daarnaast heeft het een ademende werking. Meer weten over onze travelstof? Je leest het op onze Travel Quality pagina.

De Seasonal Essentials van voorjaar/zomer 2024

Broeken

Luchtige en comfortabele broeken zijn onmisbare voorjaars- en zomer items. Van broeken op enkellengte tot zomerse shorts, onze Seasonal Essentials collectie bevat een fijne selectie aan basics die je gemakkelijk met jouw andere lente- en zomerkleding kunt combineren. Zo bevat de collectie dit jaar twee korte broeken, de Rome short en de City bermuda. Welke short het best voor jou geschikt is, hangt af van je persoonlijke stijl. De Rome short, met haar luchtige medium travelstof en korte ontwerp, is perfect voor warme vakantiedagen, terwijl de City bermuda een wat chiquer alternatief biedt. 


Ook voor dagen waarop je geen blote benen kunt dragen, bevat de Seasonal Essentials collectie twee fijne modellen. Dat zijn de Billy trousers en de Startup summer trousers. De twee modellen mogen dan op elkaar lijken, toch zijn ze niet helemaal hetzelfde. Zo heeft de Billy trousers een capri model en valt daarmee wat korter dan de Startup summer trousers. De Startup Summer trousers is de zomerse variant van de normale Startup trousers. Het enige verschil zit in de stof. Waar de gewone Startup van Heavy travelstof wordt gemaakt, is er voor de zomervariant gekozen voor de luchtigere Medium travelstof. 

 

Summer knitwear

Ook knitwear speelt een rol in onze Seasonal Essentials collectie. De Luna stripe pullover is een geliefd item in onze vaste Essentials collectie. Speciaal voor de voorjaars- en zomermaanden hebben we dit t-shirt daarom met korte mouwen uitgebracht. De Luna stripe short slv pullover is gemaakt van dezelfde comfortabele travelknit en heeft een korte mouw die tot net boven de elleboog valt. In tegenstelling tot de variant met lange mouwen is de zomerse variant er in twee verschillende kleuren. Namelijk in de combinatie Offwhite met Darkblue en in Offwhite met Black. 

 

Shirts & tops

Fijne shirts en tops zijn essentieel in iedere lente- en zomergarderobe. Daarom vind je in de Seasonal Essentials collectie het Vicky shirt en de Nova top. Het Vicky shirt is met haar bloezende stof ideaal voor wie graag iets verhullends draagt en is dankzij de light travelstof perfect voor warme temperaturen.


De Nova top ken je misschien al uit de vaste Essentials collectie. In deze collectie is de top in de kleuren White, Dark Blue en Black het hele jaar op voorraad. Speciaal voor de lente- en zomermaanden voegen we hier bij de Seasonal Essentials ook de kleur Kit aan toe. De top is gemaakt van Medium travelstof, heeft een lage ronde hals en een hoog gesloten rug. Een fijne basic die je eindeloos kunt combineren. 

 

Jurken & Jumpsuits

Jurken en jumpsuits mogen natuurlijk niet aan je zomergarderobe ontbreken. Met deze items creëer je in een handomdraai een zomerse look en zijn onmisbaar tijdens een vakantie of stedentrip. In de Seasonal Essentials collectie vind je dan ook beide items.


De Simplicity sls dress is de mouwloze variant van de Simplicity dress uit de Essentials collectie en is de perfecte jurk voor een zomerse vakantie avond. Dankzij de Medium travelstof is de jurk kreukvrij, wat ‘m ideaal maakt om mee te nemen in de koffer. 


Net als voor de Simplicity dress hebben we voor deze collectie ook een zomerse variant uitgebracht van de Angel jumpsuit. De Angel sls jumpsuit is de mouwloze variant van de standaard Angel jumpsuit en is dankzij de ademende medium travelstof een heerlijk item voor in het voorjaar en de zomer.