Dompel jezelf onder in de wereld van Studio Anneloes met onze shopping app. Hiermee word je onderdeel van de Studio Anneloes community en profiteer je van vele voordelen. Benieuwd welke dat zijn? We vertellen je er hieronder graag meer over.

 

Hoe je met de app nog fijner kunt winkelen

Early access

Niets vervelender dan een favoriet item te hebben gespot, om er vervolgens achter te komen dat deze niet meer op voorraad is. Met de app kun je dit probleem voorkomen. Met de Studio Anneloes app krijg je namelijk toegang tot nieuwe items, nog voordat deze beschikbaar zijn in de webshop. Zo wordt de kans dat je misgrijpt op jouw favoriete item een stuk minder groot. 

Jouw persoonlijke shop

Met de app kun je jouw favoriete items bewaren op je persoonlijke wishlist. Wil je over een bepaald item toch nog even nadenken? Bewaar het op je persoonlijke wishlist, hiermee heb je het item in één klik weer teruggevonden. 


Al is dat niet het enige voordeel van de persoonlijke shop. Je ontvangt hierin namelijk ook gepersonaliseerde aanbevelingen. Hiermee wordt het nog makkelijker om items te vinden die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Blijf op de hoogte

Nooit meer iets missen? Met de app ontvang je updates rondom de status van jouw bestellingen en blijf je op de hoogte van speciale community benefits en events.

Functionaliteiten

Misschien kocht je al weleens producten via onze mobiele webshop en vraag je je af wat het verschil in functionaliteiten met de app precies is. Dat zijn er een hoop! De app is namelijk helemaal geoptimaliseerd voor de mobiele gebruiker. Zo kun je op het home scherm eenvoudig switchen tussen onze fashion collecties en Essentials en voeg je items in één klik toe aan je persoonlijke wishlist. 


Ook kun je in één swipe meerdere foto’s van een product bekijken, zonder deze aan te hoeven klikken. Daarnaast kies je op iedere categoriepagina zelf hoeveel items je in één overzicht wilt zien, door middel van de zoomfunctie. Hiermee wordt online winkelen niet alleen een stuk prettiger, maar ook efficiënter. 


Wil je de voordelen van de app zelf ervaren? Download de Studio Anneloes app in de App Store voor iOS en in de Google Play Store voor Android