Zo style je sneakers

Sneakers zijn al lang niet meer enkel bestemd om op te sporten. Sterker nog, de juiste sneakers geven een casual outfit een geklede en verfijnde twist. Zo kies je de juiste sneakers bij de juiste look:

Casual chic

Ga je graag casual chic gekleed? Dan is een eenvoudige witte sneaker een goede keuze. Combineer deze met een jeans en losvallende blouse en blazer voor een stijlvol geheel. Wil je de look graag een stoer randje geven? Kies dan voor een leren jasje als alternatief voor de blazer. 

Sportief en elegant

Sneakers staan niet alleen goed onder een broek, maar ook onder een midi-rok of -jurk. Door de sportieve uitstraling van de sneakers en de elegante uitstraling van een rok of jurk, ontstaat er een speels contrast. 

Eyecatchers

Wil je je sneakers er echt uit laten springen? Ga dan voor kleurrijke sneakers onder een ton-sur-ton look. De sneakers geven een opvallende touch aan de verder effen kleurige look en zullen daarmee alle aandacht naar zich toetrekken. 

Zo style je hakken

Hakken zijn tijdloze favorieten die iedere outfit van een vrouwelijke twist voorzien. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, hakken tillen je look letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Zo combineer je de juiste hakken met de juiste outfit:

Muiltjes

Van casual tot chic, muiltjes staan bij zo’n beetje iedere look. Of je ze nu draagt onder een jeans of rok, de sierlijke schoen geeft iedere outfit een elegante en vrouwelijke touch. Deze schoen is heerlijk luchtig en dus perfect voor het voorjaar en de zomer. Speel met verschillende kleuren en hakhoogtes om jouw favoriet te vinden. 

De pump

Pumps zijn de klassiekers onder de hakken en zijn dan ook een onmisbaar item in je garderobe. Van werkvloer tot dansvloer. Combineer pumps met een puntige neus eens met een wijde of flared broek zoals de Lexie of de Flair. Hierbij komt de neus van de schoen mooi onder de broekrand vandaan. Ga je liever voor een rondere neus? Ga dan voor een outfit waarbij de hele schoen zichtbaar is, zoals een slim fit broek, jurk of rok. 

Laarzen met hak

Laarzen met hak zijn er in alle soorten en maten. Niet gek, want deze veelzijdige schoen kan eigenlijk het hele jaar door gedragen worden. Draag ze in de warmere maanden met blote benen onder een jurk of rok. In de winter kun je hier voor de warmte een panty aan toevoegen. Liever een nonchalante look? Combineer de laarzen dan met een slim fit broek en een oversized blouse of trui.

Studio Anneloes methode

Ongeacht of je voor een sneaker, muiltje of laars kiest - kijk of je de kleur van je schoenen ergens anders in je outfit kunt laten terugkomen. Zo creëer je een mooi geheel. Denk aan een roze sneaker met een roze top of zwarte leren laarzen en een zwarte leren riem. 


De kleuren flow van onze collecties is zo opgebouwd dat je altijd gemakkelijk een combinatie kunt maken. Dit geldt niet alleen voor onze kleding, maar ook voor onze schoenen. Zo komen ook in onze schoenen altijd de kleuren uit de collecties terug. Dit noemen we de Studio Anneloes Methode.