Stijlvolle en comfortabele sneakers

Het lijnenspel aan de zijkant geeft de sneakers een sportieve en chique touch. Al onze sneakers hebben de typische Studio Anneloes eigenschappen: ze zijn tijdloos, vrouwelijk en gemakkelijk te combineren. Ook hebben ze een stevige zool. Dit maakt de schoenen niet alleen stoer, maar ook heerlijk comfortabel. En dat is wel zo fijn, je wilt er tenslotte de hele dag goed op kunnen lopen. 

In onze collectie vind je verschillende sneakers. Ondanks de verschillende kleuren en stijlen zijn al onze sneakers ontworpen voor verschillende gelegenheden en kunnen ze met zowel onze Essentials- als fashion collecties gecombineerd worden. Dit noemen we de Studio Anneloes methode

Materialen

De schoenen zijn gemaakt van een mix van materialen. Zo bestaat de buitenkant uit een ledermix, afkomstig van verantwoorde leveranciers. Daarnaast heeft iedere sneaker zijn eigen details, gemaakt van materialen zoals teddy, polyester mesh en suède. In het mesh gedeelte zit een subtiele bijenkorf-structuur verwerkt, wat zorgt voor extra dimensie. Het voetbed is gemaakt van leder en bedekt met een kussen. Hierdoor zijn de schoenen erg comfortabel en kun je er met gemak de hele dag op lopen. 

Productie & duurzaamheid

Bij Studio Anneloes hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Van het ontwerp tot aan de verkoop, streven we ernaar het gehele proces zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben we een aantal maatregelen genomen. Zo zijn onze schoenendozen gemaakt van 100% gerecycled papier. Niet de allermooiste optie, maar wel de meest milieubewuste. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en de productie vindt dicht bij huis plaats. De schoenenlijn is ontwikkeld in samenwerking met Bullboxer (Unlimited Footwear Group), een bedrijf dat net als wij duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Op deze manier streven we naar het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.