De Bobby & Poppy blouse - SA Favourites

Gepubliceerd op 19-01-2024

De Bobby & Poppy blouse - SA Favourites

Zeg je Studio Anneloes, dan zeg je Poppy & Bobby. Deze iconische blouses zijn geregeld terugkerende items in onze collecties en mogen dan ook niet in je garderobe ontbreken. Dit is hoe je ze stylet!

Studio Anneloes Bobby blouse

De Studio Anneloes Bobby blouse is te herkennen aan haar losvallende fit. Dus ben je op zoek naar een blouse in een oversized model? Dan is de Bobby blouse een geschikte keuze. De blouse is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en prints en verschijnt tijdens de zomermaanden ook geregeld in een mouwloze (sleeveless) variant. 

How to style - De Bobby blouse

Maar hoe draag je de Bobby blouse nu eigenlijk? Dat kan op verschillende manieren. Geef je ondanks de oversized fit de voorkeur aan een getailleerde look? Draag de blouse dan in een broek of rok. Kan het jou daarentegen niet los en oversized genoeg? Draag de blouse er dan juist overheen of stop alleen één van de voorzijdes in je broek, voor het creëren van een speels effect. Twijfel je over de maat? Bekijk dan de maatadvies pagina en ontdek welke maat het beste bij jou past.

Studio Anneloes Poppy blouse

Waar de Bobby blouse te herkennen is aan de oversized fit, wordt de Poppy blouse juist gekenmerkt door een meer aangesloten fit. Is oversized dus niet helemaal jouw ding? Dan biedt de Poppy een perfect alternatief. Deze klassieker zit in vrijwel iedere collectie in verschillende varianten. Zo is de Poppy er in meerdere kleuren en prints en verschijnt dit model naast de gewone variant ook in een blind, shirt en sleeveless versie.

 

Voor de blind versie betekent dit dat de knopen niet zichtbaar zijn, dankzij een extra rij stof voor de knoopjes. Van een shirt-variant spreken we wanneer de manchetten onderaan de mouw ontbreken, waardoor het meer de uitstraling van een shirt krijgt. Sleeveless betekent - zoals de naam al zegt - dat de blouse geen mouwen heeft. Dit maakt deze variant ideaal voor de zomermaanden of om onder een blazer te dragen. 

How to style - De Poppy blouse

De Poppy blouse kun je op vele manieren stylen. Zo kun je de blouse in een broek of rok dragen, maar ook als witte blouse onder een net pak. Combineer met een paar nette loafers of hakken en je powervolle business look is een feit.

Laat je hier inspireren hoe Anneloes de Poppy blouse stylet.  

Kreukvrije blouse

Niks vervelender dan een blouse die bij de minste beweging kreukt. Gelukkig hoef je hier bij de Bobby & Poppy geen last van te hebben. Beide blouses zijn namelijk ook verkrijgbaar in travelstof. Travelstof is kreukvrij, waardoor de blouses in deze stof niet gestreken hoeven worden. Deze stof zit dus niet alleen erg lekker, maar bespaart je ook nog eens tijd!

Wat is het verschil tussen de Bobby en de Poppy blouse?

Het verschil tussen de Bobby en Poppy blouse zit ‘m dus vooral in de fit. Waar de Bobby blouse wat losser valt, heeft de Poppy juist een meer aangesloten fit. Ook in de lengte hebben de blouses een klein verschil. Zo is de Poppy vijf centimeter langer dan de Bobby blouse. Kortom, de blouses mogen dan een aantal verschillen kennen, beide blouses vormen hoe dan ook een goede basis van een stijlvolle garderobe. Welk model is jouw favoriet?