How to style: de Poppy blouse

Gepubliceerd op 13-03-2023

How to style: de Poppy blouse

Zeg je Studio Anneloes, dan zeg je Poppy blouse. Door de comfortabele travelstof, de getailleerde fit en het tijdloze ontwerp is deze blouse een essential voor elke vrouw. Laat je inspireren door de looks van Anneloes en kies je favoriet.

layered look

Door te werken met laagjes, geef je jouw outfit een extra dimensie. Het geheel wordt zo wat spannender. Gilets en waistcoats zijn trending op het moment. Wij vinden ze heel handig voor de tussenseizoenen, zowel voor binnen als voor buiten. De Poppy blouse is heel geschikt om mee te layeren, omdat de travelstof lekker dun is. Deze blouse past simpelweg overal bij. Onze originele Poppy blouse is iets langer dan de nieuwe Poppy, maar ze zijn beide lang genoeg om in of op een broek te dragen.

 

Anneloes werkt ook graag met prints en de ruit is een van haar favorieten. Ga voor een Poppy met een print uit een van de fashion collecties of combineer de effen blouse met een statement broek. Ook altijd een succes: een Poppy blouse met een gebreide trui er overheen. Dan komt de kraag er bovenuit. Je kunt ook spelen met de Poppy zelf. Vouw bijvoorbeeld de manchetten om voor een nonchalante look.

pop of colour

De Poppy is een classic waarin je altijd goed voor de dag komt. Succes verzekerd als je deze blouse aantrekt, omdat het model mooi getailleerd is. De klassieke kraag en de mooie afwerking bij de knopenlijst en de manchetten zorgen voor een minimalistische, luxe uitstraling. De witte variant is altijd goed, maar we zijn natuurlijk ook niet vies van een statementkleur. In elke fashion collectie komt de Poppy terug in de accentkleur(en) uit dat thema. Zo kun je de gekleurde Poppy altijd met de prints combineren waar dezelfde tint in zit. Doordat de kleur in je outfit herhaald wordt, ontstaat er een mooi geheel. Dit noemen wij de Studio Anneloes Methode.

 

Hier heeft Anneloes de opvallende Poppy in cobalt gecombineerd met een chique witte broek. Zo komt de kleur heel goed tot zijn recht. Gewatteerde jasjes (voor binnen) zijn trending dit najaar, dus bereid je er alvast goed op voor. De shopper is de ultieme finishing touch. 

pak & poppy

Pakken blijven on-trend en wij gaan all in. Effen, met print, met een opvallende kleur, aangesloten, oversized, klassiek of edgy. De Poppy past hier heel mooi onder, vanwege de klassieke kraag die onder een blazer lekker nonchalant valt. Anneloes is gek op het pinstripe pak uit onze Essentials collectie, omdat je hiermee altijd goed voor de dag komt. Ook als je het jasje van jouw pak uit doet, zie je er nog sophisticated uit met de Poppy. Het voordeel van onze travelstof is dat het niet gaat kreukelen gedurende de dag, zoals dat bij andere materialen wel gebeurt. Ook voordat je het uit de kast trekt, is dat een groot voordeel. Waar je andere materialen, zoals katoen en poplin moet strijken, is dat bij Travel Quality helemaal niet nodig. Een kreukvrije, getailleerde blouse met een tijdloze look, dat wil toch iedere vrouw?