De Studio Anneloes Methode

Geplaatst door Amber 27-11-2022

De Studio Anneloes Methode

Ken jij de Studio Anneloes Methode al? Met deze styling trick kun je moeiteloos een matching outfit samenstellen. Het heeft alles met kleurencombinaties te maken en het is een goede stap in de richting van een duurzamere garderobe. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

Wanneer je ‘s ochtends voor de kast staat, kan het een uitdaging zijn om snel een stijlvolle outfit samen te stellen. Met de Studio Anneloes Methode lossen we dat probleem op. Deze styling trick draait om het mixen en matchen van fashion-items met basics aan de hand van kleur.

Eindeloos combineren

Bij het ontwikkelen van een fashion collectie bepaalt ons Styling Team als eerste de colour flow. Die bestaat uit minstens één basiskleur en een aantal accentkleuren. De basiskleur wordt gebruikt voor prints en die kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de basiscollectie. Er wordt ook gevarieerd met materialen. en effen items in verschillende silhouetten. Zo heb je elke keer weer een uniek item dat past bij jouw basisitems.

Basiskleuren

De Basics by Studio Anneloes zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Onze vaste basiskleuren zijn black en dark blue; daarnaast werken we met periodieke basiskleuren, zoals kit (gebroken wit). De basics zijn essentiële en tijdloze items in tinten die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden.

accentkleuren

De accentkleuren worden door het Styling Team gekozen op basis van trends, onderbuikgevoel en inspiratie. Deze tinten worden meestal ook herhaald in verschillende collecties. We combineren de kleur telkens op een andere manier, zodat je met één accentkleur heel verschillende looks kunt creëren.

basics x fashion collectie

Basics

Tijdloze items die lekker zitten met een mooie pasvorm. Dat zijn onze basics in een notendop.. Je kunt ze dus gemakkelijk combineren met andere items in jouw garderobe én met onze fashion collecties.

The Elegant Issue

Bij The Elegant Issue is gekozen voor basiskleuren black en kit. Die tinten komen veelvuldig terug in deze collectie in de vorm van prints en effen items. De leopard print past bijvoorbeeld bij beide basiskleuren. Door de print de ene dag te combineren met kit en de andere dag met black, heb je elke keer weer een andere look.

Fabulous at Every Age

De Fabulous at Every Age collectie is een mix van dark blue, emerald, pink en army green. De prints en uni's kunnen mooi gecombineerd worden met onze donkerblauwe basics.

verbinders

Prints waarin meerdere basiskleuren en/of fashion colours zitten, noemen we verbinders. Je kunt al deze tinten met de print combineren en zo ontstaat er elke keer weer een andere look. Doordat de print een verbinder is, kun je er zelfs voor kiezen om verschillende tinten uit de print terug te laten komen.

Kleurvast

We werken met vaste tinten. Alleen items waar wit in zit moet je even extra goed opletten. Check daarvoor onze wastips. Als er goed voor de items gezorgd wordt, vervaagt de kleur niet. Travelstof is hoe dan ook kleurvast. Het blijft een match! Je kunt dus gerust een nieuw item combineren met een item in dezelfde kleur van drie jaar ervoor.