De Studio Anneloes Methode

Gepubliceerd op 27-06-2023

De Studio Anneloes Methode

Wil je makkelijk een mooie outfit samenstellen? Dat kan met de Studio Anneloes Methode. Deze stylingtruc heeft alles te maken met kleurencombinaties. Lees verder en laat je inspireren.

Kleuren combineren

De kleurenflow van onze collectie is zo opgebouwd dat je altijd gemakkelijk een combinatie kan maken. We hebben een vaste Essentials collectie met de kleuren black, dark blue, (off) white en kit (gebroken wit). Daarnaast werken we in onze fashion collecties met accentkleuren die zijn gebaseerd op trends.

Basiskleuren

De kleuren in onze Essentials collectie (black, dark blue, off white en kit) komen terug in vorm van prints en uni’s in onze fashion collecties. Een minimalistische broek past daardoor mooi bij een top met print uit een fashion collectie.

accentkleuren

Elke fashion collectie heeft een kleurenflow van ongeveer 10 tinten. Deze bestaat uit basiskleuren (zodat er altijd een link is met onze Essentials collectie) en accentkleuren. Ook in de accentkleuren maken we onderscheid. Zo zijn er enkele tinten die de boventoon voeren in een collectie. Deze verschijnen als uni (effen kledingstuk) in de collectie. De overige kleuren komen alleen terug in de prints. Bekijk onze fashion collecties.

Kleuren herhalen

Accentkleuren worden vrijwel altijd herhaald. Een tint die in de ene collectie de hoofdrol speelt, laten we in een andere collectie terugkomen in prints. Zo kun je de uni’s uit de eerdere collectie combineren met de prints uit de andere collectie.

Voorbeelden

Taupe

Een goed voorbeeld is de kleur taupe. Deze verscheen in onze ‘Parisian Chic’ collectie al als hoofdkleur. Hierin werd taupe gecombineerd met blauwtinten. Nu is deze stijlvolle tint herhaald in de ‘Seen in Ibiza’ collectie in combinatie met de kleuren blush en black.

Terra

Hetzelfde geldt voor de kleur terra. Deze kleur speelt de hoofdrol in onze ‘Seen in Ibiza’ collectie en zal in komende collecties herhaald worden in prints. Zo kun je jouw terra favorieten binnenkort weer combineren met nieuwe prints.

Duurzaam combineren

Neutrale items zijn essentieel voor een veelzijdige garderobe. Ze zijn tijdloos en blijven lang mooi, zodat je er heel lang mee kunt doen. Bekijk onze Essentials collectie en vind de items die onmisbaar zijn voor jou. Met de fashion collecties kun je persoonlijkheid toevoegen aan jouw garderobe. Items uit deze collecties zijn gemakkelijk te combineren met elkaar of met Essentials. In onze fashion collecties zijn trends verwerkt, maar er zitten ook veel tijdloze prints en uni’s in. We vinden het belangrijk dat vrouwen kleding voor de lange termijn kopen in plaats van voor de korte termijn. Met onze collecties stel je gemakkelijk een duurzamere garderobe samen. Meer tips voor een duurzamere garderobe lees je in onze blog.