Kleuren combineren

De kleuren flow van onze collecties is zo opgebouwd dat je altijd gemakkelijk een combinatie kunt maken. We hebben een vaste Essentials collectie met de kleuren black, dark blue, (off) white en kit (gebroken wit). Daarnaast werken we in onze fashion collecties met accentkleuren die zijn gebaseerd op trends.

Basiskleuren

De basiskleuren uit onze Essentials collectie komen in onze fashion collecties terug in vorm van prints en effen kleuren, ook wel uni’s genoemd. Hierdoor past een broek in een uni kleur uit de Essentials collectie mooi bij een top met print uit een fashion collectie.

accentkleuren

Elke fashion collectie heeft een kleuren flow van ongeveer 10 tinten. Deze bestaat uit basiskleuren en accentkleuren. Door de basiskleuren terug te laten komen, passen de items uit deze collecties altijd bij de items uit de Essentials collectie. Ook in de accentkleuren maken we onderscheid. Zo zijn er enkele tinten die de boventoon voeren in een collectie. Deze verschijnen als uni’s in de collectie. De overige kleuren komen terug in de vorm van prints.

Kleuren herhalen

Accentkleuren worden vrijwel altijd herhaald. Een tint die in de ene collectie de hoofdrol speelt, laten we in een andere collectie terugkomen in prints. Zo kun je de uni’s uit de eerdere collectie combineren met de prints uit de andere collectie.

Terugkerende kleuren

Voorbeelden van regelmatig terugkerende kleuren zijn onder andere earth, lime en cappuccino. Deze kleuren spelen zo nu en dan een hoofdrol in een collectie, maar keren ook regelmatig terug in een bijrol. Hierdoor kun je items in deze kleuren altijd combineren. 

 

Duurzaam combineren

Neutrale items zijn essentieel voor een veelzijdige garderobe. Ze zijn tijdloos en blijven lang mooi. Hierdoor kun je er lang mee doen. In onze fashion collecties zijn trends verwerkt, maar vind je ook veel tijdloze prints en uni's. We vinden het namelijk belangrijk dat je kleding voor de lange termijn koopt en niet slechts voor één seizoen. Met onze collecties stel je dan ook gemakkelijk een duurzame garderobe samen.