De ultieme zwangerschapsbroek van Studio Anneloes

Geplaatst door Amber 16-10-2022

De ultieme zwangerschapsbroek van Studio Anneloes

Comfort is key tijdens je zwangerschap. Natuurlijk wil je ook goed voor de dag komen en daarom hebben wij de ideale zwangerschapsbroek van travelstof in onze collectie. Ontdek nu onze Maternity trousers.

Bij een kledingmerk met veel vrouwelijke collega’s wordt nog weleens gekletst over zwangerschappen. Er is altijd één terugkerend thema: positiekleding. En dan vooral de zwangerschapsbroeken. Ze zijn vaak niet zo comfortabel of stijlvol als je graag zou willen én je draagt ze maar tijdelijk. Dit bracht ons op het idee om de ideale zwangerschapsbroek te creëren. Een die mooi, makkelijk te combineren en ontzettend comfortabel is. 

Comfy travelstof

De maternity trousers is gemaakt van onze travelstof, ook wel bekend als Sensitive Fabrics Travel Kwaliteit®. Voor de mensen die er nog niet mee bekend zijn: dit is een super comfortabele en elastische stof. Het ideale materiaal voor een broek, zeker tijdens je zwangerschap. 

De band van de zwangerschapsbroek is aan de voorkant gemaakt van Medium Travel Quality en aan de achterkant van de iets stevigere Heavy Travel Quality. Hierdoor heb je in je rug meer ondersteuning en aan de voorkant juist meer rek. Ideaal natuurlijk als je zwanger bent! Het model van de broek is gebaseerd op onze welbekende Margot trousers. Alleen heeft deze Maternity trousers steekzakken in plaats van ritsjes.

 

Last but not least heeft de broek ook nog zakken op de achterkant. Je kunt zowel een zwarte als een donkerblauwe zwangerschapsbroek bemachtigen. Super fijn, want daardoor kun je de broek gemakkelijk combineren!

Na de zwangerschap

Anneloes heeft het tijdens haar beide zwangerschappen zelf meegemaakt: ze kocht een aantal zwangerschapsbroeken en droeg ze voor een korte periode, waarna ze achterin de kast belandden. De ‘zwangerschapsbroeken’ trend hebben we nog nooit voorbij zien komen, dus het is een permanent afscheid na je laatste zwangerschap.

Best zonde, en duurzaam kunnen we het ook niet noemen. Maar wat als je de broek ook ná je zwangerschap kunt dragen? Als dit er ook nog eens uitziet als een normale broek, klinkt het eigenlijk te mooi om waar te zijn toch? Toch is dit precies wat we gerealiseerd hebben: een mooie broek die je tijdens en na je zwangerschap kunt dragen. Het verschil met een gewone broek is niet te zien als je de band omslaat. Bekijk de foto’s maar!

Welke maat zwangerschapsbroek heb je nodig?

Kies voor je normale confectiemaat. Het belangrijkste is dat je broek goed past rondom je bovenbenen en dat je voldoende groeiruimte hebt bij je buik. De band rekt lekker mee, dus je buik kan rustig doorgroeien.

Wanneer koop je een zwangerschapsbroek?

Het klinkt misschien als een schot voor open doel, maar je kunt het beste een zwangerschapsbroek aanschaffen als jouw vertrouwde broeken niet meer comfortabel zitten. We kunnen er niet specifiek een aantal weken aan hangen, omdat het verschilt per vrouw. Wat we wel kunnen doen, is je aanraden om het niet te lang uit te stellen, want een knellende broek is natuurlijk voor niemand fijn. Omarm de zwangerschapsbroek, want als je er eenmaal eentje hebt wil je niet meer zonder!

How to style?

Ook als je zwanger bent, kun je er even fashionable uitzien als altijd. Met onze stylingtips zie jij eruit om door een ringetje te halen in je zwangerschapsbroek. 

  • We hebben de Maternity trousers in basiskleuren black en dark blue. Je kunt dus gewoon de Studio Anneloes Methode inzetten. Dit betekent dat je de fashion colours combineert met onze basistinten.
  • Werken met laagjes vinden wij sowieso al een goed idee. Wat dacht je er van om een mooie blazer op je broek te dragen? Ook deze kun je na je zwangerschap lekker blijven dragen. Een cosy vest leent zich ook perfect voor je mama to be look. PS: layeren is ideaal als je tijdens je zwangerschap last hebt van opvliegers.
  • Dress up! Voor de afwisseling kun je ook voor een jurk gaan, zeker als je naar een feestje gaat. Kies bijvoorbeeld voor een wrap dress of een jurk met een tailleband die boven je buik valt. Daarmee accentueer je jouw taille en show je jouw buik, want die mag gezien worden!