De ultieme zwangerschapsbroek van Studio Anneloes

Gepubliceerd op 03-04-2024

De ultieme zwangerschapsbroek van Studio Anneloes

Comfort is key tijdens je zwangerschap. Al wil je natuurlijk ook stijlvol voor de dag komen. Speciaal daarvoor hebben wij de ultieme zwangerschapsbroek ontwikkeld. Ontdek onze maternity trousers.

De Maternity trousers van Studio Anneloes

Positiekleding, het is iets waar je als vrouw tijdens je zwangerschap vroeg of laat vaak toch aan moet geloven. Een wijde trui kun je vaak nog wel aan, maar je oude vertrouwde jeans gaat op een gegeven moment toch echt niet meer dicht. 


Dit is het moment dat veel vrouwen overstappen op een zwangerschapsbroek. Al is niet iedere vrouw hier even enthousiast over. De broeken zitten vaak net niet comfortabel genoeg, om over de stijl nog maar te zwijgen. Ook willen de meeste vrouwen liever niet te veel zwangerschaps items kopen. Je draagt het ten slotte maar tijdelijk. Dit bracht ons op het idee voor het creëren van de ideale zwangerschapsbroek. Een broek die mooi staat, makkelijk te combineren is en bovenal: ontzettend comfortabel zit

Comfortabele travelstof

De Maternity trousers is gemaakt van travelstof. Hierdoor is de broek heerlijk comfortabel en super rekbaar. Iets wat tijdens je zwangerschap van groot belang is. Dankzij de rekbaarheid kun je de broek gewoon in je normale kledingmaat kopen. De elastische band aan de voorzijde rekt namelijk mee naarmate je buik groeit. Wanneer je de band omslaat, verandert de Maternity trousers in een normale broek. Hierdoor kun je de broek ook tijdens het begin van je zwangerschap of na de bevalling dragen. 

Welke maternity trousers kies jij?

Omdat iedere vrouw haar eigen smaak heeft, hebben we naast de vertrouwde skinny Maturnity trousers ook de Maternity flair trousers ontwikkeld. Welk model is jouw favoriet?

Skinny zwangerschapsbroek

De Maternity trousers is al jaren een vertrouwde Essential voor zwangere vrouwen. De broek is gemakkelijk te combineren en zit heerlijk comfortabel. De band aan de voorzijde van de broek is gemaakt van Medium Travel Quality. Hierdoor is de stof lekker rekbaar, waardoor je buik er goed in kan groeien. De achterzijde van de band is gemaakt van de stevigere Heavy Travel Quality, wat zorgt voor extra steun in de rug. Iets wat je tijdens je zwangerschap goed kunt gebruiken. Het model van de broek is gebaseerd op onze welbekende Margot trousers. Alleen heeft deze Maternity trousers steekzakken in plaats van ritsjes.

Flared zwangerschapsbroek

Vanwege het grote succes van de skinny Maternity trousers, besloten we ook een flared broek voor zwangere vrouwen te ontwikkelen: de Maternity flair trousers. Dit model is gebaseerd op de populaire Flair trousers uit onze Essentials collectie. Het model van deze broek valt hetzelfde als de reguliere Flair. Het enige verschil zit ‘m in de maternity-proof tailleband. 


Net als bij de Maternity trousers is deze band aan de achterzijde gemaakt van Heavy Travel Quality en aan de voorzijde van Medium travelstof. Hierdoor biedt de band extra steun aan de achterzijde en heeft je buik genoeg ruimte om te groeien.  

Na de zwangerschap

Best zonde om tijdens je zwangerschap in een aantal zwangerschapsbroeken te investeren, om deze vervolgens ergens achterin de kast te laten belanden. Want ja, een ‘zwangerschapsbroeken trend’ hebben we ten slotte nog nooit voorbij zien komen. Betekent het einde van je laatste zwangerschap dus een permanent afscheid van je broeken? Niet met onze zwangerschapsbroeken! 


We noemden het net al kort, maar dankzij de omvouwbare stretchband tover je de broek in een handomdraai om in een normale broek. Niemand die ooit nog zou vermoeden dat het ooit als zwangerschapsbroek heeft gediend. Op deze manier is het investeren in een paar mooie zwangerschapsbroeken ineens een stuk leuker!


En blijft de Maternity trousers toch achterin de kast liggen? Geef de broek dan een tweede leven en verkoop ‘m via Retravel. Zo verdien je er niet alleen zelf wat aan, maar maak je er ook iemand anders blij mee. 


Leestip: How to style | Outfits voor tijdens en na je zwangerschap.

Welke maat zwangerschapsbroek heb je nodig?

Onze zwangerschapsbroeken koop je gewoon in je normale confectiemaat. Let er hierbij op dat de broek goed aansluit aan de bovenbenen. Dankzij de rekbare band om de buik is er voldoende ruimte voor de groei van jouw baby belly. 

 

Wanneer koop je een zwangerschapsbroek?

Het klinkt wellicht wat voor de hand liggend, maar je kunt een zwangerschapsbroek het beste aanschaffen op het moment dat je normale broeken niet meer lekker zitten. Een precies aantal weken kunnen we hier niet aan hangen, maar vaak is dit zo rond de 18 weken. Al kun je onze zwangerschapsbroeken dankzij de omvouwbare band natuurlijk ook al veel eerder dragen. Of kies tijdens de eerste maanden van je zwangerschap voor een gewone broek van travelstof. Dankzij de rekbaarheid, krijgt je beginnende babybuik hierin namelijk goed de ruimte om te groeien. 


Wanneer je een zwangerschapsbroek ook gaat dragen, omarm het. Wanneer je het comfort namelijk eenmaal ervaren hebt, wil je nooit meer zonder. 

How to style?

Ook als je zwanger bent, kun je er even goed gekleed uitzien als altijd. Met deze stylingtips kom je tijdens je hele zwangerschap stijlvol voor de dag:

  • Wist je dat we ook een Maternity shirt hebben? De stof is in de zijnaden geplooid, waardoor het model prachtig om de buik valt.
  • We hebben de Maternity trousers in de kleuren black en dark blue. Neutrale kleuren, die gemakkelijk te combineren zijn met de andere items in je garderobe.
  • Werken met laagjes is altijd een goed idee. Zo kun je een blazer ook tijdens je zwangerschap gewoon blijven dragen en is een warm vest een perfect item voor een mama to be look. Daarnaast is layeren ook ideaal wanneer je tijdens je zwangerschap last hebt van opvliegers.
  • Dress up! Feestje voor de boeg? Ook - of misschien wel juist - tijdens je zwangerschap kan een jurk prachtig staan. Kies bijvoorbeeld voor een wrap dress of ga voor een jurk met een tailleband die boven je buik valt. Daarmee accentueer je jouw taille en show je jouw buik, want die mag gezien worden!