Collectie story: Fabulous at Every Age

Geplaatst door Amber 11-01-2023

Collectie story: Fabulous at Every Age

Leeftijd is een achterhaald concept. Onze kleuren, silhouetten, prints en materialen zijn voor iedereen. De kleuren army en emerald laten een ieders ogen spreken en zorgen voor een stralend begin van het jaar. Ontdek nu de eerste collectie van het nieuwe jaar: Fabulous at Every Age.

“Vroeger zag ik er tegenop om ouder te worden. Ik was bang voor het onbekende. Voor het idee dat mijn jeugdigheid zich zou omtoveren in de sleur van het dagelijkse bestaan. Nu ik iets verder ben, is die angst totaal weg. Het is omgezet in het tegenovergestelde: power. Ik ben erachter gekomen dat je gewoon nog dezelfde persoon bent, alleen met meer levenservaring. Dat is mooi meegenomen in de activiteiten die je onderneemt. Hoe langer je meegaat, hoe meer je bewust bent van dingen die jou echt blij maken.” – Anneloes

In de collectie

Onze kleuren, silhouetten, prints en materialen zijn voor iedereen. Een moeder of een dochter, een advocate of een danseres, een trendhopper of een liefhebber van tijdloos design. De levendige kleuren laten een ieders ogen spreken en zorgen voor een stralend begin van het jaar.

 

In deze collectie staan de kleuren army, emerald en roze centraal. De kleurrijke, exotische prints maken deze collectie extra fun. Volledig passend in het thema en een echte musthave is de FABULOUS Studio Anneloes trui. Dit is echt een statement item door de contrasterende opdruk. Je combineert de trui met alle prints uit de collectie.

Trends

Colour blocking

Kleuren spreken luider dan woorden. Colour blocking is momenteel een grote trend en dit zie je terug in de Fabulous at Every Age collectie. Met een mix van roze en groen maak je een gewaagd statement. Meer over deze trend lees je in onze blog:  5x zo maak je een colour statement.

Gorpcore

Gorp watte? We geven het toe, dit woord kwam bij ons op het hoofdkantoor ook nog niet in ieders vocabulaire voor. Toch is het inmiddels een waar begrip geworden in de modewereld en zijn we massaal fan geworden. Gorpcore is geïnspireerd op outdoor kleding. Alles wat je tijdens een hike of op de skipiste aan zou trekken, is nu terug te zien in het straatbeeld. Denk aan gewatteerde stoffen, vissershoedjes, bodywarmers, jumpsuits, fleece lookalikes, comfortabele schoenen, heel veel knitwear en sweatstof. Het resultaat: functionele en comfortabele fashion.