menu

21 januari 2022 11:27

Antraciet Basics by Studio Anneloes

Studio Anneloes presenteert: basiskleur antraciet! Lees snel verder en ontdek waarom deze kleur de perfecte basis is voor jouw garderobe.


 

Antraciet is niet zomaar een kleur, het is een Studio Anneloes shade of grey! Er zit veel diepte in deze tint en hij is compleet anders dan het vroegere kleur dark grey. Antraciet heeft het zakelijke karakter van zwart en de pinstripe, maar er zit ook een blauwe ondertoon in. Daarom is de kleur perfect voor casual fashion moments. De tint maakt een kleurencombi net wat zachter en vrouwelijker, maar blijft sophisticated.

 

Basiscollectie

Ken je de Studio Anneloes Methode al? Zo niet, dan leggen we het graag even uit. We hebben een basiscollectie met een aantal vaste kleuren, waaronder black en dark blue en nu natuurlijk ook antraciet. Deze tinten komen terug in onze fashion collecties. Bijvoorbeeld in dessins in combinatie met andere tinten of als effen items. Soms variëren we ook met materialen. De kleur antraciet komt in toekomstige fashion collecties veelvuldig terug, dus scoor nu alvast jouw favoriete basics!


Je ne sais quoi
De Travel tee en de Flair bonded trousers zijn lekker casual. Combineer deze stoere basics met sneakers en steek je handen nonchalant in de zakken. Eventueel kun je voor de je-ne-sais-quoi look ook kiezen voor een oversized blazer. Bestel de Clean blazer een of twee maten groter dan je normaal zou doen en hang 'm los over je schouders. What else?

/stories/antraciet-basics-by-studio-anneloes.html/image2.jpg

Take the lead
Antraciet is office-proof. Zeker als je kiest voor business items zoals de Poppy blouse, Clean blazer en de Franka 3.0 trousers. Voor de afwisseling kun je onder jouw power suit ook een andere kleur dragen of een print uit een van de fashion collecties waarin antraciet terug komt.  

 

Effortless chic
Stijlvol de deur uit wandelen zonder veel moeite? Dat doe je in de Angelique jumpsuit. Niet voor niets is dit een van onze populairste items. Het pak is altijd classy en je kunt er met styling je eigen twist aan geven. Met sneakers ben je lekker casual en met een enkellaarsje kom je goed voor de dag op een zakelijke borrel. 

 

Tip: wil je de jumpsuit-look met wijde pijpen? Dan kun je de Poppy blouse combineren met de Flair bonded trousers. Je hebt dan even goed de effortless chique look te pakken met het bijkomende voordeel dat je beide items ook los van elkaar kunt dragen. Dezelfde truc kun je toepassen met een aangesloten broek, zoals de Margot trousers.


SHOP BASICS

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Stijlvolle warmhouders die je ...
Met deze items kan de verwarming een standje lager!
Lees artikel
fashion
5X zo maak je een colour state...
De trends van deze winter zijn alles behalve saai en grauw. Met onze tips breng je kleur in jouw wintergarderobe.
Lees artikel
collection
Collectie story: The Elegant I...
Vind je party look in onze nieuwe collectie: The Elegant Issue.
Lees artikel