Menu verbergen

18 februari 2021 10:54

Green: de kleur van het seizoen én van onze basiscollectie!

Green is de kleur van het seizoen, maar van welk seizoen? Dat maakt niet uit! Green kan altijd.
We introduceren dan ook vol trots onze nieuwe basiskleur aan je: Green
.
Lees snel verder waarom we voor deze kleur hebben gekozen én hoe je het stylet.


“De perfecte reden om je garderobe met basic black, dark blue en white items uit te breiden.”

De nieuwste basiskleur
Nu we afscheid hebben genomen van de witte wereld om ons heen, kunnen we allemaal niet wachten tot de lente begint. Als er een kleur is die bij de lente past, dan is het wel groen. Ook de fashionista’s van Milaan bewijzen dat je eindeloze opties hebt met deze heerlijke kleur. We konden dus ook niet anders dan deze fashionable kleur aan onze basiscollectie toe te voegen. Voor de dames die al wat langer fan zijn van Studio Anneloes: het klopt als je een oude bekende denkt te zien. In 2019 heeft deze kleur al zijn intrede gemaakt onder de naam Jungle Green. Heb je hier nog items van? Dan kun je nog meer combineren!

Het verhaal achter onze kleur green
Waarom zijn we voor onze kleur green gegaan en niet voor één van de andere tientallen opties? Dat leggen we je met alle liefde uit. Allereerst zijn we helemaal pro ‘wie groen doet, wie goed ontmoet’. Het gezegde klopt natuurlijk niet helemaal, maar wat wel klopt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Al onze groene basics zijn dus ook gemaakt van onze bekende Travel Quality. De impact op het milieu van deze stof is minimaal én onze productiepartner ondersteunt ook nog eens andere duurzame initiatieven. Green én ook nog eens duurzaam, win-win dus!

Oke, groen is dus goed doen, maar het doet ook zeker goed aan je outfit. Onze kleur green staat namelijk iedereen! Dat is dan ook gelijk de tweede reden waarom we voor deze kleur zijn gegaan. Als kers op de taart is het ook nog eens super makkelijk te combineren. Haal dus je innerlijke Jennifer Lopez naar boven en ‘let’s get loud’, want jij en je nieuwe groene basics mogen gezien worden!

/nl/stories/new-basic-green.html/image1.jpg

“Onze kleur green staat iedereen!”

Get your green look!
Nu is het tijd voor één van de belangrijkste vragen: hoe style je het? Het antwoord is makkelijk: alles kan! Als je voor een groene blouse gaat, kun je makkelijk voor een zwarte blazer gaan met een groene broek eronder. Draag er knappe sneakers (of je sloffen) onder en je bent ready voor een digitale of face-to-face afspraak. Waar je ook gegarandeerd de show mee gaat stelen, is de groene jumpsuit. Draag er een lange geruite blazer overheen om jezelf een touch of Máxima te geven. Om van een touch naar een volledige vorstinnen-look te gaan, draag je er ook nog een mooie hak onder (en een hoed).

Eigenlijk kunnen we nog uren doorgaan, want met deze nieuwe basiskleur heb je opties te over. Geen kleur is te gek! Deel dus vooral je outfits door ons te taggen op Instagram en show us your green look!

SHOP HIER ONZE GREEN BASICS

CHECK HIER ONZE BASIS COLLECTIE GIDS!

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Prints clashing: zo draag je p...
Je kunt er niet meer omheen: prints zijn hot. Maar hoe combineer je ze? Met nog meer prints! Lees hier hoe je dat doet.
Lees artikel
collection
Extended Family
Het afgelopen jaar hebben veel mensen er een extended family bij gekregen. Wie is dat voor Anneloes? Je leest het hier!
Lees artikel
tips
7 royal Netflix series die je ...
Neem een kijkje in de wereld van de royals met deze 7 royal Netflix series die we voor je op een rijtje hebben gezet!
Lees artikel