Antraciet Basics by Studio Anneloes

Gepubliceerd op 05-01-2022

Antraciet Basics by Studio Anneloes

Studio Anneloes presenteert: antraciet! Lees snel verder en ontdek waarom deze kleur de perfecte basis is voor jouw garderobe.

Update 2023: Onze vaste collectie met essentiële items heet voortaan 'Essentials'. Bekijk onze Essentials collectie.

Antraciet

Antraciet is niet zomaar een kleur, het is een Studio Anneloes shade of grey! Er zit veel diepte in deze tint en hij is compleet anders dan het vroegere dark grey.  Antraciet heeft het zakelijke karakter van zwart en de pinstripe, maar er zit ook een blauwe ondertoon in. Daarom is de kleur perfect voor casual fashion moments. De tint maakt een kleurencombi net wat zachter en vrouwelijker, maar blijft sophisticated.

Essentials collectie

Ken je de Studio Anneloes Methode al? Zo niet, dan leggen we het graag even uit. We hebben een Essentials collectie met een aantal vaste kleuren, waaronder black en dark blue en nu natuurlijk ook antraciet. Deze tinten komen terug in onze fashion collecties. Bijvoorbeeld in prints in combinatie met trendkleuren of als effen items. Soms variëren we ook met materialen. 

Veelzijdige kleur

Antraciet is office-proof. Zeker als je kiest voor business items zoals de Poppy blouse, Clean blazer en de Franka 3.0 trousers. Voor de afwisseling kun je onder jouw damespak ook een andere kleur dragen of een print uit een van de fashion collecties waarin antraciet terug komt. 

Effortless chic

Stijlvol de deur uit gaan zonder veel moeite? Dat doe je in de Angelique jumpsuit. Niet voor niets is dit een van onze populairste items. Het pak is altijd classy en je kunt er met styling je eigen twist aan geven. Met sneakers ben je lekker casual en met een enkellaarsje kom je goed voor de dag op een zakelijke borrel. 

"Tip: wil je de jumpsuit-look met wijde pijpen? Combineer dan de Poppy blouse met de Flair bonded trousers. Je hebt dan een combi van effortless chique én je kunt beide items ook los van elkaar dragen. Dezelfde truc kun je toepassen met een aangesloten broek, zoals de Margot trousers."