Travel broeken – SA Favourites

Gepubliceerd op 17-04-2024

Travel broeken – SA Favourites

Een stijlvolle broek die zit als je favoriete joggingbroek. Travel broeken bieden de ideale mix van mode en comfort. Ontdek waarom de travelstof broeken van Studio Anneloes zo geliefd zijn.

De pantalon die voelt als een joggingbroek

Er goed uitzien hoeft niet ten koste te gaan van je comfortabel voelen. Daarom zijn travel broeken ontworpen van materiaal met veel stretch, waardoor ze ongelooflijk comfortabel zijn, net als je favoriete joggingbroek. Bovendien zijn ze niet alleen mooi om te zien, maar ook flatterend voor je figuur dankzij de stevige travelstof die als een tweede huid aanvoelt. Of je nu op zoek bent naar een strakke pasvorm of een wijde pijp, travel broeken zijn er in veel verschillende modellen. Welke is jouw favoriet?

Waarom travelstof broeken zo geliefd zijn

Travel broeken zijn perfect voor een volle dag met activiteiten. 's Ochtends je kinderen naar school brengen en daarna door naar je werk of andere activiteiten? Travel broeken zijn perfect voor elke gelegenheid. In een travel broek ben je de hele dag comfortabel terwijl je van hot naar her gaat.

 

Travelstof broeken van Studio Anneloes

De populariteit van travelstof broeken groeit enorm, gezien hun comfort en stijlvolle uitstraling. De stevige travelstof zorgt voor een perfecte pasvorm rond de heupen en billen. De elastische tailleband zorgt voor een moeiteloze draag ervaring zonder ongemakkelijke sluitingen of scherpe randen. 


Deze broeken zijn ontworpen met aandacht voor jouw figuur, waardoor ze een ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar comfortabele, maar toch elegante kleding. Door de jaren heen heeft Studio Anneloes veel verschillende modellen travel broeken ontworpen. Een aantal bestsellers zoals de Flair bonded trousers, de Lexie bonded trousers en de Stairdown trousers zijn altijd bij ons op voorraad in basiskleuren. Deze zijn onderdeel van de Essentials collectie. De basiskleuren bestaan uit; Black, Dark Blue en Kit. Daarnaast komen in de Fashion collecties de Essential modellen terug in verschillende kleuren en prints. 


Hou je meer van een broek met slim fit of juist meer van een wide leg? Benieuwd welk model broek het best bij je past? Ontdek het in onze broekengids.

 

Bestseller: de Flair bonded trousers

De Flair bonded trousers is een van onze meest geliefde travel broeken en dat is niet zonder reden. Deze flared broek is namelijk perfect bij elke outfit. De broek is goed voor een casual outfit, maar je kan de Flair ook dragen voor een chique look. Een broek voor elke gelegenheid! Daarnaast komt de flared broek bijna elke collectie terug in allerlei kleuren en gave prints. Twijfel je over de maat? Bekijk dan de maatadvies pagina en ontdek welke maat het beste bij jou pas.

Bestseller: De Lexie trousers

De Lexie trousers is ook een van onze bestsellers. Deze travel broek heeft uitlopende pijpen en is wederom een goede basis voor elke outfit. Doordat de broek vanuit het middel uitloopt wordt je taille extra mooi geaccentueerd. 


De Lexie heeft een comfortabele elastieken band en steekzakken aan de voorkant. En ook deze travel broek komt elke collectie weer in allerlei prints en kleuren terug. Ben je zelf iets meer van een broek die wat ruimer is om je benen? Dan raden wij de Lexie zeker aan.

Wastips voor broeken van travelstof

Travelstof is heel eenvoudig in onderhoud. Een kort wasprogramma op lage temperatuur is al voldoende. Bovendien droogt de stof snel, dus in de droger is niet nodig. Fijner voor je portemonnee en het milieu. Bovendien hou je je lievelingsbroek zo ook het langst mooi.


Tot slot raden wij aan om de travel broek zo min mogelijk te strijken. Dit is ook niet nodig aangezien travelstof kreukvrij is. Heb je een vlek in je broek of ruikt hij een beetje? Probeer het eerst met een doekje af te nemen en het even buiten te hangen, zo worden deze problemen al snel verholpen. 

Zwangerschapsbroek van travelstof

Ben je in verwachting? Onze travelstof broeken zijn ook perfect voor tijdens je zwangerschap. Doordat de stof erg goed mee rekt kan je deze goed dragen voor het begin van je zwangerschap. 


Merk je dat de normale broeken toch minder comfortabel worden? Geen probleem, hiervoor heeft Studio Anneloes namelijk de Maternity trousers ontworpen. De zwangerschapsbroeken hebben een bredere band die perfect zijn voor jouw groeiende buik. En na je zwangerschap kan je de broeken nog steeds blijven dragen, omdat de travelstof gewoon weer teruggaat naar de originele vorm.