De Lexie trousers - SA Favourites

Gepubliceerd op 22-11-2023

De Lexie trousers - SA Favourites

De Lexie trousers is een geliefd item uit onze Essentials collectie. En dat is niet zonder reden. De broek is tijdloos, zit comfortabel en heeft een mooie pasvorm. Lees hier alles over deze Studio Anneloes Favourite.

Studio Anneloes Lexie trousers

De Lexie trousers is onderdeel van de Essentials collectie en is een geliefd terugkerend item in onze collecties. Dankzij het minimalistische en tijdloze design gaat de broek jaren mee en is die moeiteloos te stylen met andere items.

 

Vrijwel iedere collectie keert de Lexie terug in een ander jasje, passend bij de trends van het seizoen. Zo kun je de Lexie in de zomermaanden in een frisse lichte tint dragen en tijdens de wintermaanden in een warme kleur, als aubergine, donkergroen of zwart. En heb je zin in een opvallende look? Kies dan voor een Lexie in een eye catching print. 

Wide fit pantalon

Eén van de redenen dat de Lexie trousers zo geliefd is, is het model. De broek is namelijk een wide fit pantalon. Voor de Lexie betekent dit dat de broek wijde pijpen, hoge zomen en steekzakken aan de voorzijde heeft. Dankzij de wijde pasvorm zit de broek lekker comfortabel. Al is dat niet de enige reden die ervoor zorgt dat je de broek nooit meer uit wilt doen. De broek heeft namelijk ook een elastische tailleband, wat bijdraagt aan het ultieme draagcomfort. 

Wide fit VS flared broek

Wijde broeken en flared broeken zijn beide geliefde modellen. Toch staat de een net wat beter bij het ene lichaamstype dan bij het andere. Zo kun je met een wijd, hoog model goed de nadruk leggen op je taille. Dit maakt de wide fit een model dat bij vele lichaamstypen past.


De flared pants daarentegen is een goede tussen optie voor wie het nonchalante van een wijde broek graag combineert met het vrouwelijke van een strakke broek. Laat je je benen opties graag wat langer ogen? Dan is de flared broek een perfecte optie. Ben je daarentegen al gezegd met een paar lange benen, maar heb je het probleem dat flared broeken vaak net te kort zijn? Speciaal voor onze long legged ladies hebben we onze populaire Flair broek in een extra lange variant ontworpen. 


Twijfel je welk type broek het beste bij jouw lichaamstype past? Ontdek het geschikte model bij jouw stijl en figuur in onze broekengids! 

Travelstof broek

Net als vele andere items uit de Essentials collectie is ook de Lexie trousers gemaakt van travelstof. Deze stof staat bekend om zijn comfort. Ook is deze stof lekker rekbaar en kreukvrij. Dit maakt de Lexie trousers perfect geschikt om mee op reis te nemen, want zelfs uit de meest volgestouwde koffer komt deze stof kreukloos tevoorschijn. Twijfel je over de maat? Bekijk dan de maatadvies pagina en ontdek welke maat het beste bij jou pas.

How to style - De Lexie trousers

De styling opties voor de Lexie trousers zijn eindeloos. Zo draag je deze broek met een mooie blouse, bijpassende blazer en een mooi paar hakken voor een zakelijke look of combineer ‘m met een trui en sneakers, voor een meer casual look. The choice is yours.