Menu

08 mei 2019 12:07

You Care

WE LOVE OUR TRAVEL QUALITY.

En dingen waar we van houden, daar willen we zo lang mogelijk van genieten. Toch? In het label vind je onze wasvoorschriften, zolang je die volgt, kun je héél lang van onze items genieten.
Hieronder vind je een aantal tips van onze was expert. Zit jouw vraag en antwoord er niet bij? MAIL ons dan en we geven je persoonlijk advies om je Studio Anneloes kleding zo lang mogelijk mooi te houden.

Download hier alle WASTIPS om je travel kleding mooi te houden, of lees verder voor meer inspiratie.

/care/youcare.html/YouCare_Image2.jpg

Was tips:

Frisse lucht doet wonderen
Lucht onze travel-items wanneer je ze hebt gedragen. Op deze manier hoef je jouw kleding niet iedere keer te wassen nadat je ze gedragen hebt.

Wassen met liefde
Was jouw travel-items op een handwas. Doe je ze toch liever in de wasmachine – we get it… Was de travel-items dan op 30 graden, 800 toeren in een kort programma. Na het wassen, hang je direct de kleding uit. Et voilà, het is droog voordat je het in de gaten hebt. Wil je meer info, download dan onze WASTIPS.

Droogtrommel verbannen
De droogtrommel heb je voor onze items niet nodig. Sterker nog, we raden je af om de droogtrommel te gebruiken. Uithangen is beter voor de kwaliteit en duurzaamheid van de stof.

Geen wasverzachter
Onze travel-kwaliteit heeft een ademende eigenschap. Wasverzachter verzwaart de stof, waardoor jouw items kunnen uitlopen. Gebruik een scheutje witte natuurazijn om de kleuren fris te houden.

Strijken hoeft niet meer
YES! Eindelijk kledingstukken die je niet meer hoeft te strijken. Als je de travel-items na het wassen uithangt, hoef je ze niet te strijken. Als je het toch niet kunt laten en echt van super strak houdt, dan kun je alléén op de laagste stand strijken. Test altijd even een 'onzichtbaar' plekje of gebruik een theedoek ertussen.

Aan- en uittrekken
Door de echte Lycra ® is de travel kwaliteit extra rekbaar. De naden daarentegen zijn minder rekbaar. Het is dus verstandig om de kleding voorzichtig aan en uit te trekken.

Witte of gedeeltelijk witte was (DOWNLOAD de FLYER)
Was de witte (en gedeeltelijk witte) items altijd apart en op de hand. Wees niet eigenwijs, niets zo teleurstellend als een kledingstuk dat grauw uit de wasmachine komt.

Jeans
Wil je zo lang mogelijk genieten van je denim jack of spijkerbroek, dan adviseren we je om geen wasmiddel maar natuurazijn te gebruiken, dan blijft de kleur het mooist!

Vlekken?
Zit er een vlek op jouw favoriete blouse, broek of jurk? Probeer het eerst te verwijderen met een katoenen, kleurvaste (!) doek en een beetje water.

wrinkle free

wrinkle free

Travel kwaliteit kreukt niet, hoe heerlijk is dat. Ideaal dus om mee te nemen op reis. Eventjes uithangen en je kunt het zo weer aan!

uv protection

uv protection

Door de samenstelling van deze polyamide stof, is deze UV-werend, je zult dus nooit verbranden door je travel kleding heen. We adviseren je wel om altijd te blijven insmeren.

sustainable

sustainable

Travel kwaliteit is super duurzaam. Niet alleen omdat je kleding van dit materiaal heel lang mooi blijft maar ook omdat je het in de gebruiksfase weinig schade aan het milieu geeft omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit hoeft te strijken. Dat scheelt een hoop energie!

stretch

stretch

Travel stof is super stretch en zit daardoor mooi aangesloten en enorm comfortabel. Let op, als de stof teveel onder grote spanning komt te staan, kan de stof doorschijnen, zoals bij iedere stretch stof die te ver wordt uitgerekt.

quick dry

quick dry

Door de samenstelling van deze stof, is het super snel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan!

extra comfort

extra comfort

Door de enorme elasticiteit van travel stof, draagt het super comfortabel en relaxt, hoef je je daar verder in ieder geval geen zorgen meer over te maken!

easy care

easy care

Omdat je kleding van Travel Quality weinig hoeft te wassen, (bijna) nooit hoeft te strijken, vlekken er super snel uit te krijgen zijn en het heel snel droog is, heb je heel veel tijd over voor andere leuke dingen!

breathable

breathable

Travel kwaliteit is een ademende stof waardoor je er niet door gaat transpireren.

body

body

Door de echte Lycra is de Travel Quality vochtregulerend waardoor je lichaam niet oververhit raakt.

anti pilling

anti pilling

Deze stof gaat bij normaal gebruik absoluut nooit pillen. Alleen als er overmatige en onnatuurlijke wrijving ontstaat op een geconcentreerde plek, dus wees wel voorzichtig met schurende tasjes bijvoorbeeld.