3 tips om altijd goed voor de dag te komen

Gepubliceerd op 23-03-2023

3 tips om altijd goed voor de dag te komen

Het liefst zien we er altijd uit om door een ringetje te halen. Door de drukte van het dagelijks leven, kan het nog weleens een uitdaging zijn om er zo stylish uit te zien als je zou willen. Met onze tips kun jij de vrouw worden die altijd geroemd wordt om haar outfits.

Effortless items

One piece can make an outfit. Met een jumpsuit ben je direct klaar om stijlvol de deur uit te gaan. De Angelique jumpsuit uit de Essentials collectie is onze ultieme favoriet. Door de travelstof heeft dit pak een elegante uitstraling, terwijl het model ook een sportieve uitstraling heeft. Het enige waar je verder nog aan hoeft te denken, is welk paar schoenen er bij de gelegenheid past. Sneakers ogen lekker nonchalant en met enkellaarzen zie je er top chic uit. Met een jurk bereik je hetzelfde effect als met een jumpsuit. 

 

Je kunt ook een makkelijke outfit samenstellen met meerdere items. Tweedelige pakken zijn trending en ook met een co-ord set kom je goed voor de dag. Doordat de items dezelfde kleur of print hebben, zie je eruit om door een ringetje te halen en is het toch heel makkelijk om een look te creëren. Bij jouw power suit hoef je dan alleen nog een shirt of blouse te kiezen. Kortom: zorg dat je altijd een aantal items in je kast hebt waar je moeiteloos op terug kunt vallen.

Outfit preppen

's Ochtends lijkt de klok altijd extra snel te tikken. Of je nu een paar drukke kids aan de ontbijttafel hebt, je een podcast luistert of je zolang mogelijk snoozet, ‘s ochtends vroeg is voor velen niet het meest creatieve moment van de dag. Leg je outfit de avond van tevoren klaar. Dan hoef je de kleding ‘s ochtends alleen maar aan te schieten en ga je in stijl de deur uit. Vergeet ook niet van tevoren schoenen en accessoires te selecteren. 

Leg je outfit de avond van tevoren klaar. Dan hoef je de kleding ‘s ochtends alleen maar aan te schieten en ga je in stijl de deur uit. 

Je kunt er ook voor kiezen om een middagje je kast in te duiken om kledingcombinaties te maken. Maak foto’s van je beste outfits en sla ze op in een mapje op je telefoon. Je hoeft dan ‘s ochtends alleen maar even te scrollen en je outfit van de dag te bij elkaar te zoeken. Zo word je heel bewust van de items in jouw garderobe, het levert je een leuke middag op én je ziet er altijd goed uit.

Studio Anneloes Methode

Een sterke basis is de sleutel tot succes wanneer je goed voor de dag wilt komen. Met de Essentials by Studio Anneloes zit je goed. Deze items raken nooit uit én je kunt ze gemakkelijk combineren met prints en andere statement styles. In de Essentials collectie werken we met vaste tinten die je kunt combineren met onze fashion collecties. In elke fashion collectie staat minstens één Essentials-kleur centraal. 

Met deze styling trick creëer je moeiteloos een matching outfit en zet je een goede stap richting een duurzamere garderobe.

Daarnaast werken we met vaste tinten. Je kunt deze altijd herkennen aan de naam. Als een kleur terugkeert, heeft-ie altijd dezelfde naam, zodat je ‘m kunt herkennen. Stukje bij beetje breid je jouw Studio Anneloes collectie uit, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen. Dat is de Studio Anneloes Methode! Met deze styling trick creëer je moeiteloos een matching outfit en zet je een goede stap richting een duurzamere garderobe.