Menu

01 april 2020 15:14

Thuiswerk tip van Anneloes

Na een aantal weken thuiswerken achter de rug & nog een aantal voor de boeg, deelt Anneloes haar thuiswerk top tips!
Dus hup, scroll verder, laat je inspireren, uit die joggingsbroek en duik je kledingkast in.

 

 

'Kleed je tijdens de quarantine net als alle andere dagen, dat maakt alles een stuk leuker!'

 

Draag werkkleding
Als je thuiswerkt, zorg dan ook dat je je kleed zoals je ook naar je werk zou gaan. Je partner en/of kids zien dan al aan je outfit dat je aan het werk bent en zullen je misschien daarom minder snel storen!

50/50
Ben je het type dat houdt van gemak & comfort? Draag dan bijvoorbeeld op je joggingsbroek een blazer! Het zit lekker en is ook nog representatief voor een eventuele video call. Leuk weetje: veel televisie verslaggevers doen dit ook!

Start je dag fit
Als ik wakker word probeer ik meestal eerst mijn sportkleding direct aan te doen zodat de stap naar sporten kleiner is. Waarom? Omdat ik meestal na een dag thuiswerken geen zin meer heb me om te kleden en te sporten. Dit is echt een gouden top tip al zeg ik het zelf. 

 

Shop de look:
Jasje: Nori zipp jacket
Blouse: Poppy camo blouse
Broek: Flair bonded trousers

/stories/thuiswerk-tip-van-anneloes.html/thuiswerktips_online.jpg

'Maak combinaties die je anders nooit had durven maken! Nu we toch thuis moeten blijven, ben jij, als de combi niet bevalt, de enige die hem te zien krijgt !' 


Ready for a holiday?

Is het weekend of ben je wat extra dagen vrij? Doe dan alsof het vakantie is en maak ook een beetje gebruik van de situatie door dingen te doen die je anders waarschijnlijk niet doet. Want laten we eerlijk zijn, tijdens een vakantie zijn we vaak druk en trekken we er graag op uit. Geniet dus en ga een dag ongegeneerd Netflixen, taarten bakken of doe een paar klusjes in de tuin. Extra tip: trek iets aan wat je ook aan zou trekken als je 'echt' vakantie hebt. 

Oefening baart kunst
Loop bijvoorbeeld alvast je zomerschoenen in zodat je ze straks moeiteloos aan kunt trekken zonder blaren te krijgen. Thuis loop je vast veel minder vaak & ver dan op kantoor dus kun je ze lekker inlopen. Nog een tip: heb je bijvoorbeeld hoge hakken in de kast staan die je eigenlijk nooit draagt omdat je het niet aandurft of omdat ze niet lekker zitten? Pak dan deze kans aan en probeer het weer eens!

Shop de look:
Blazer: Tesk SA chain blazer
Blouse:
Carrie gold stripe blouse

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Glow
Kun jij net als ons niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel
team
Meet Eric
In gesprek met dé man die ervoor zorgt dat jouw pakketjes zo snel mogelijk op de post gaan!
Lees artikel
fashion
Studio Anneloes VIP-membership
Wil jij als echte Studio Anneloes fan voortaan profiteren van exclusieve privileges? Lees dan snel verder en schrijf je in.
Lees artikel