Zo creëer je de mooiste herfst outfits

Gepubliceerd op 26-10-2022

Zo creëer je de mooiste herfst outfits

Het seizoen van regenbuien, stiekem kruidnoten eten en met dekentjes op de bank zitten is aangebroken. Met het wisselvallige weer van de herfst gaan we altijd op zoek naar extra comfort. Ondertussen willen we natuurlijk wel goed voor de dag komen. Lees verder en laat je inspireren door indrukwekkende herfstlooks.

mag het een laagje meer zijn?

Voorkom dat je outfit ‘plat’ wordt en voeg wat extra laagjes toe. Denk aan een blouse met een trui eroverheen of een shirt met een waistcoat. Je kunt dan gelijk verschillende texturen of prints in de mix gooien. Misschien nog wel het belangrijkste van alles: het is lekker warm. 

oversized

Al geruime tijd spelen oversized items een belangrijke rol in het modebeeld. Dit is dé trend voor comfort-junkies. Lekker nonchalant en edgy. Ga voor een stoere boyfriend blazer of kies voor een lekker groot vest. Ook broeken mogen wijd vallen, of op zijn minst flared. Check onze broekengids en ontdek welk broekmodel het beste bij jouw kledingstijl en figuur past. 

col tegen de kou

Colletjes zijn sophisticated, tijdloos én lekker warm. Turtle necks, hooggesloten items en coltruien hebben een excentrieke uitstraling. Met een coltrui kom je altijd goed voor de dag en als je voor een effen exemplaar gaat, kun je ‘m ook nog eindeloos combineren. 

dress for autumn

Jurken (en rokken) kun je ook in de herfst goed dragen. Met een mooie panty en stoere boots of chique, hoge laarzen maak je de look af. Super comfortabel en je steelt gegarandeerd de show. Je kunt er ook nog een lekker vest of een trui overheen dragen voor een nonchalante look.

accessorize

Wat wij zo leuk vinden aan het najaar, is dat we dan lekker kunnen uitpakken met accessoires. Sjaals, mutsen, hoeden, handschoenen, statement sokken, riempjes, sierkraagjes. Alle poespas die we ’s zomers te warm vinden, maakt het leven in het najaar extra comfortabel. Ook je zonnebril hoef je nog niet op te bergen, want er staat nog regelmatig een scherp herfstzonnetje. Door je warme herfstkleding te combineren met een grande zonnebril, krijg je direct een glamorous look.

fluffy fashion

Alles wat zacht en aaibaar is, is momenteel trending. Imitatievachtjes, lammy, fluweel en ga zo maar door. Onze favoriet is de Fur collar. Dit item heeft een luxe look en je kunt ‘m eindeloos combineren.

pak voor thuis

Zodra je uit je werk thuiskomt, wil je jezelf toch ook hullen in een comfy huispak? Toegegeven: het klinkt niet heel chic, maar met het juiste exemplaar kom je goed voor de dag als je een boodschapje gaat doen of als je de deur opendoet voor een pakketjesbezorger. Met de Josy sweater en de Nila trousers heb je de perfecte mix van comfort en sophistication te pakken.