menu

18 mei 2022 06:00

Summer Essentials

Voor het modebeeld van deze zomer geldt: kleur, kleur en nog meer kleur! Met onze Summer Essentials collectie zit je goed.Statement styles

Primaire kleuren zijn terug van weggeweest en ze zijn natuurlijk helemaal summerproof. Daarom staan red en cobalt centraal in onze Summer Essentials collectie, samen met knalkleuren apple green en fuchsia. Wij hebben alvast een obsessie ontwikkeld voor deze tinten en we weten zeker dat ze jou ook fantastisch zullen staan. De items zijn stuk voor stuk eyecatchers. Je kunt gaan voor de full look in een van deze tinten of je combineert ze met elkaar. Dit is niet voor iedereen weggelegd, want zo’n colour statement moet wel echt bij je passen.

 

Zacht & zoet

Zwoele tinten kunnen natuurlijk niet ontbreken in de lente en zomer. Daarom maken pastels hun rentree in onze Summer Essentials collectie. Hoewel deze trend lieflijk oogt, kun je er wel degelijk een statement mee maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een power suit in een zacht kleurtje of door pasteltinten te combineren met stoere items. Denk dan bijvoorbeeld aan power shoulders of een leerlook. Een statement is snel gemaakt!

 

Je hoeft alleen nog kleur te bekennen. Ga je voor zoete pastels of stoere statement colours?

 

BEKIJK HET LOOKBOOK

SHOP SUMMER ESSENTIALS

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Studio Anneloes x Renate Gersc...
Studio Anneloes x Renate. Alles over onze nieuwe capsule collectie!
Lees artikel
no tags
Fashion statement: samengestel...
Fashion statement: samengestelde outfits
Lees artikel
fashion
5x Dresses to impress
Vijf type jurken die iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben!
Lees artikel