Menu

06 november 2019 11:49

Paris by day & night

Naast lichtstad is Parijs ook de stad l'amour & mode-mekka van de wereld. 's Werelds grootste modehuizen bepalen hier de trends die door de Parisienne gedragen zal worden. Dit alles maakt de stad tot de ultieme inspiratie bron voor onze jaarlijkse party collectie. Get ready to Party in Paris!

Waar de gemiddelde Parisienne zowel overdag als 's avonds chique, sexy & nonchalant gekleed gaat, hoef je van de 'Paris by day & night' collectie niks anders te verwachten. 

Hoe dit eruit ziet? Denk aan sjaals met elegante prints maar ook feestelijke bloem, zebra & leopard prints. Natuurlijk mogen de chique uni's ook in deze collectie niet ontbreken. In de kleuren zwart, wit, oester, koper en paars kun je zowel overdag als 's avonds prachtige feestcombinaties maken. Want natuurlijk zouden wij Studio Anneloes niet zijn als de uni kleuren ook niet verwerkt zijn in alle collectie prints. Voor een feestelijke lunch combineer je bijvoorbeeld de Bright bonded blazer met de Dominique skirt & het Rea shirt. De print van het shirt & rok sluiten feilloos op elkaar aan en de blazer zorgt voor een frisse & kleurrijke twist!

/stories/paris-by-day.html/tekst2.jpg

Net voor het ondergaan van de zon verandert de stad in een gigantische zee van licht die nergens beter te bewonderen is dan vanaf, jawel, le Tour de Eiffel.

Om het extra feestelijk te maken doe je dit met een glaasje Champagne. In de Plissé skirt en de Margaret blouse in zwart of wit, doe je absoluut niet onder voor de gemiddelde Parisienne. Na zonsondergang draag je hier de Minke belt cardigan & Plissé scarf overheen terwijl je langs de Seine terug naar het hotel flaneert. 

Droom niet verder, boek die citytrip & shop de 'Paris by day & night' collectie hier.

Shop hier de Bright bonded blazer & Flair bonded trousers die Anneloes draagt.

Fait avec amour, made with love...
Gros bisou,

Anneloes

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Glow
Kun jij net als ons niet wachten op een zomer in eigen land? Lees snel verder voor alle ins en outs over dé nieuwste kleurrijke collectie.
Lees artikel
team
Meet Eric
In gesprek met dé man die ervoor zorgt dat jouw pakketjes zo snel mogelijk op de post gaan!
Lees artikel
fashion
Studio Anneloes VIP-membership
Wil jij als echte Studio Anneloes fan voortaan profiteren van exclusieve privileges? Lees dan snel verder en schrijf je in.
Lees artikel