Menu

29 oktober 2019 10:41

Oxford Chique

Van Zuid-Europese sferen in Milaan en Lissabon gaan we terug naar de schoolbanken met de 'Oxford Chique' collectie. De gangen van de Studio Anneloes University worden beheerst door typisch Oxford hippe looks.

Denk hierbij aan verschillende en onmisbare ruiten, een Brits chique streepjesprint, een flower en plissé. Voor een 'casual Friday college day' draag je de denimlook in travelstof. Een comfortabele, hippe en stoere look! 
Of je nu fan bent van uniformen of niet, de bonded blazer in het zwart, diep rood en met streepjes print mag je absoluut niet aan je voorbij laten gaan. Met deze blazer en bijpassende broek in dezelfde kleuren en print waan jij je echt even op de Studio Anneloes University.
Waarom? Op de blazer zit het handgemaakte en exclusieve wapen van de Studio Anneloes University verweven. Het is dus niet gek om te denken dat jij in deze look eigenlijk meteen terug de schoolbanken in kunt. 

/stories/oxford-chique.html/tekstimage1.jpg

Met de daarnaast hippe seizoens items als de jurk, een stropdas in collectiekleuren, blouses in een subtiele streepjes print of met gouden knopen, is de 'Oxford Chique' een hippe collectie met een Brits chique twist!


Ben je enorm fan van uniformen, de kleur rood, de altijd hippe ruit en het chique Britse, dan is de 'Oxford Chique' een collectie voor jou.
Ready, set, shop hier de collectie, of de Bright bonded badge blazer, het Poppy gold shirt & de Flair stripe trousers die Anneloes draagt.

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter power woman team 

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Fashion Report 2020
Niets moet maar alles kan.
Lees artikel
travel
Travel: Los Angeles Guide
Dé ultieme City of Angels cityguide!
Lees artikel
collection
Los Angeles Boulevard
Get ready to dress glamorous!
Lees artikel