Menu

29 januari 2020 09:00

Manhattan Avenue

Move over Friends.... We love Sex and the City! Ja, de 'Manhattan Avenue' collectie is een ode aan Anneloes haar favoriete shopping stad en serie tegelijkertijd. Een collectie die zakelijk, chique & vrouwelijk is, we love it!

Wij hebben voor deze typische Sex and the City collectie onze eigen cast gestrikt en in de Manhattan chique items gestoken. Natuurlijk is dit niet alleen op video vastgelegd, ook mocht een uitgebreide fotoshoot niet ontbreken! Anneloes, Marlieke, Lisette & Claire dragen de Manhattan  Ave Collectie op hun best! Waar Marlieke gaat voor een city chique London herringbone blazer & Flo herringbone trousers, gaat Claire voor de über hippe Christi gold plissé rok. Comfortabel en nog steeds mooi als je zwanger bent! Anneloes zelf gaat voor de cocktail Indy animal dress en Lisette kiest het glamoureuze Monique lurex shirt. SA and the City is compleet. En er is meer...
/stories/manhattan.html/tekstimage2.jpg

Denk aan de Gucci-inspired chain print in ecru en zwart die terug is van nooit weggeweest! Met maar liefst tien chain items krijg je alleen een kink in de kabel als je niet kunt kiezen.

Zoals we al zeiden zijn plissé, de animal prints en herringbone print weer helemaal terug. Met meerdere taupe, oyster, gold en offwhite uni's zijn de keuze's net als de Big Apple, nooit saai!


"Don't forget to fall in love with yourself first" - Carrie Bradshaw

Shop nu de 'Manhattan Avenue' collectie.

 

En ga je binnenkort zelf naar New York? Lees dan hier alle travel tips van Anneloes!

fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

tips
Anneloes' kitchen favourites
Nieuwsgierig naar de recepten die je volgens Anneloes tenminste één keer moet hebben gegeten? Lees snel verder en kom erachter.
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: Dods
Meet onze unieke, modieuze en eigentijdse local hero in Roermond! Hoe ze dat doen? Lees snel verder en kom erachter.
Lees artikel
collection
Wine & Dine
De hoogste tijd voor een diner met vrienden! Haal de mooiste items uit je kast of shop de collectie. Hoe die eruit zie? Je leest het hier..
Lees artikel