Menu

08 januari 2020 15:17

Travel: Los Angeles Guide

Deze stad van de rich & famous heeft zo ontzettend veel te bieden. Niet voor niets een succesformule wat betreft collectie inspiratie óf leuke citytrip. En ja, je raad het al, daarom zetten we graag wat hotspots voor je op een rijtje!

Denk je aan Los Angeles dan denk je vast al snel aan Hollywood, de film industrie, beroemde & rijke mensen en gigantisch grote huizen. Dat klopt ook helemaal maar eigenlijk heeft de stad veel meer te bieden dan alleen de grote touristische attracties. Daarom, naast de attracties ook wat leuke 'hidden-gems', gewild onder de locals.

Hoe kom je er?
Met dagelijkse (directe) vluchten is dit geen probleem. Vlieg je graag direct, dan sta je voor ruim €600 direct op Hollywood Boulevard. Ben je niet vies van een overstap? Dan zit je al voor €400 in LA en kun je van de €200 die je bespaard een fancy avondje uit. 

Where to stay?
In de stad van de rich & famous zijn de keuze ongekend. Van 'budget' tot glamorous, je hebt werkelijk alles. Hieronder hebben we drie verschillende opties voor je opgezocht!

/stories/los-angeles-cityguide.html/tekstimage2.jpg

The Beverly Hills Hotel 
Meteen het duurste, meest luxueuze en wellicht bekendste hotel van Los Angeles. Van kamers tot bungalows, je kunt alle kanten op, zolang je maar goed gespaard hebt. Natuurlijk mag een fantastische gym en heerlijke restaurants niet ontbreken! Prijskaartje? Wees bereid om in ieder geval €700 per nacht te betalen. 

1 Hotel West Hollywood
Niet minder luxe, wel minder duur! Dit moderne & warme hotel in jawel, West Hollywood is vrij nieuw. Grootste pluspunt? Ruim opgezette kamers met prachtig uitzicht en een zwembad op het dak met comfortabele ligbedden voor een nog beter uitzicht! Prijzen beginnen bij €300 per nacht.

Cinema Suites & Breakfast
Om de hoek van Beverly Hills ligt dit kleinschalige bed & breakfast in een typisch monumentaal Hollywood huis. Een huiselijke sfeer en mooie kamers voor een goede prijs. Wat wil een mens nog meer? Hier betaal je (slechts) €127 per nacht inclusief ontbijt.
 

 

What to do?
Genoeg! Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet, daarom hieronder de highlights in een notendop. 

Slenteren op Rodeo Drive
Hoewel we graag zouden zeggen 'shoppen', zijn de prijzen hier zo astronomisch hoog dat we die maar even hebben overgeslagen. Wel is het heerlijk natuurlijk om lekker te flaneren en te kijken naar alle dure auto's en goedgeklede heren & dames die voorbij komen. Altijd fijn om even weg te dromen toch?

Santa Monica Pier
Niet heel erg dichtbij maar zeker niet te missen, vooral als je even aan de hectiek wilt ontsnappen. Het is eigenlijk een grote kermis op een jawel, pier! Leuk voor jong en oud en perfect te combineren met een dagtripje naar Santa Monica.

Hollywood Sign
Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Ook al kun je er niet naast staan, je kunt er wel dichtbij komen en die beroemde foto maken. You know what they say: 'a picture or it didn't happen!'

/stories/los-angeles-cityguide.html/tekstimage4.jpg

Where to eat?
Van die gigantische stad krijg je natuurlijk trek. Daarom hieronder een aantal een paar 'hidden gems' van de stad.

Auburn
Gelegen in Central Hollywood kun je hier naar hartenlust de hele avond tafelen! Met een prachtig interieur en lovende recensies is een 6, 7 of 8 gangen menu hier absoluut geen straf!

Sonoratown
Bekend om haar indrukwekkende taco's mag je deze Mexican hotshot niet overslaan. Je kunt hier voor een betaalbare prijs terecht voor lunch en diner. 

Felix
Na een dagje Santa Monica kun je hier bij Felix in Venice Beach terecht voor fantastische Italiaanse gerechten! Bekend & geliefd bij de locals is het wachten geblazen maar geloof ons, dat is het zeker waard.

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter power woman team 

Misschien vind je dit ook interessant

power woman
Studio Anneloes power woman
Meet de bevlogen en reislustige Mieke.
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: de Groene Lantaarn
Studio Anneloes store Genemuiden in the spotlight.
Lees artikel
travel
Anneloes' Manhattan hotspots
Alles wat je volgens Anneloes niet mag missen.
Lees artikel