menu

03 augustus 2022 06:00

Collectie story: In the Spotlight

Met onze nieuwe looks kun je stralen In the Spotlight. Geloof ons: deze collectie wil je echt niet missen. Scrol omlaag en ontdek waarom.

 

Step into the spotlight and be a woman to watch. Wij geloven dat je alles kunt zijn wat je wilt zijn, ook al zijn we die gedachte in Nederland niet zo gewend. Nuchterheid en bescheidenheid zitten in onze genen. Daar is helemaal niks mis mee, tenzij het je beperkt in je mogelijkheden. Natuurlijk hoef je niet letterlijk op de voorgrond te treden als het niet bij je past, maar je moet wel ongeremd jezelf kunnen zijn. Pak je moment om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. 

Ook de winkels die onze collecties verkopen gunnen we een plekje in the spotlight. Check dus onze store locator en ontdek welke winkel bij jou in de buurt Studio Anneloes verkoopt.

 

De collectie

In de spotlights wil je er natuurlijk fabulous uitzien en dat gaat zeker lukken met deze collectie. We hebben veel eyecatchers in de vorm van prints, texturen en silhouetten. Damespakken en co-ord sets komen veelvuldig terug en we hebben gewerkt met trending materialen, zoals twill, denim en faux leather. Je kunt de fashion colours aqua, night blue, new cobalt en chestnut weer perfect combineren met de basics.

 

BEKIJK HET LOOKBOOK

SHOP IN THE SPOTLIGHT

Misschien vind je dit ook interessant

SA
Dé Studio Anneloes Bag Collect...
Onze eerste tassencollectie is een feit. Ontdek de stijlvolle accessoires hier!
Lees artikel
collection
Dit is dé Studio Anneloes sign...
Anneloes vertelt hoe dé SA signature print is ontstaan en hoe je ‘m kunt stylen.
Lees artikel
fashion
Outfit inspiratie voor bruilof...
Uitgenodigd voor een bruiloft? Outfit inspiratie vind je hier!
Lees artikel