menu

How We Care

We willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving.

 

We Care about you

Studio Anneloes ontwerpt alle collecties in onze eigen studio, met de vrouw die onze kleding draagt in gedachten. Jij dus! We maken wat jij wilt, wanneer je het wilt. We willen dat je kleding draagt waar je echt gek op bent, waar jij je heerlijk in voelt en die je eindeloos wilt blijven dragen.

 

We Care about Fit

Een goede pasvorm gaat echt niet alleen over het silhouet of fancy fashion dingen. Voor ons gaat een goede pasvorm om comfort. Hoe lekker voel jij je van binnen en van buiten, als je onze kleding draagt? We maken onze kleding daarom ook voor echte vrouwen met echte vormen. Niet per se voor supermodellen. Onze slimme trucjes zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en de kleding lekker zit. Ongeacht je figuur. Zo maken we het voor jou makkelijker om er goed uit te zien en te stralen. Every body happy.

 

We Care about Fabric

Wij zijn enorm fan van onze TRAVEL QUALITY en dat word jij zeker ook! Deze unieke en gepatenteerde stof, bekend onder de naam SENSITIVE® FABRICS, wordt in Italië geproduceerd door Eurojersey. Vanwege de grote stretch van de TRAVEL QUALITY is het ongelooflijk comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en (jawel) altijd kreukvrij. Ook als je het oprolt in je koffertje. Doordat er echte Lycra® in verwerkt is, is de TRAVEL QUALITY better than all the rest (Tina Turner, bedankt). Daarnaast is de impact op het milieu minimaal, én ondersteunt onze productiepartner ook nog eens vele andere duurzame initiatieven. Dat vinden we fantastisch. Meer weten? Lees meer op sensitivefabrics.it.


We Care about Now

Wij leveren style on demand. De inkopers van de winkels komen naar onze te gekke nieuwe showroom, ontmoeten ons op drukke vakbeurzen of gebruiken onze website om exact de items te bestellen die ze nu nodig hebben voor de perfecte samenstelling van de collectie in hun winkels. Zij hoeven bij ons dus niet een half jaar van tevoren in te kopen, 6 weken is de max. Want wie weet wat jij dan nodig hebt? Bij Studio Anneloes draait het om direct kopen en dragen van de beste styles. Dat kunnen de retailers via onze B2B website. Of nou ja direct… geef ons een paar dagen. Dan hangen onze items in de kledingrekken van de winkels. Het is een heel efficiënt proces - snel, makkelijk en flexibel - waar we erg trots op zijn en (al zeggen we het zelf) ook erg goed in zijn!

 

We Care about our friends and their factories

We kunnen zo snel leveren omdat we al meer dan tien jaar samenwerken met dezelfde mensen van dezelfde naaiateliers in Polen. Wij begrijpen hen en zij begrijpen ons: eigenlijk werken we samen op basis van vriendschap en gedeelde passie voor ons vak. Ons motto is ‘Behandel anderen zoals jij zelf graag behandeld wilt worden’. Respect, vertrouwen en loyaliteit zijn van heel groot belang voor ons. Doordat we zo lang met onze partners samenwerken, durven we onze handen voor hen in het vuur te steken: de kwaliteit van onze items is geweldig en de mensen in het atelier werken er onder goede omstandigheden en met veel plezier. Vervolgens brengen een aantal (detail: knappe) chauffeurs onze kleding in een dag van Polen naar Nederland. Alles wordt in Europa gedaan, close-to-market; het produceren van de stoffen, het bedenken van de collecties, het maken van de kleding én de verkoop daarvan. Dat is voor ons duurzame mode.

 

We Care about Sustainability

 

Ons credo is: ‘Buy less, choose well, make it last’.

BUY LESS 

Door bewust je kleding te kiezen, koop je minder items, maar van een betere kwaliteit, waar je langer van kunt genieten.

CHOOSE WELL 

Wanneer je voor Studio Anneloes kiest, kies je voor een geweldige pasvorm, stoffen die echt mooi blijven en items die je lang kunt blijven dragen.

MAKE IT LAST

Wees zuinig op kleding en je zult er nog lang plezier van hebben.

Social Report

Duurzaamheid is belangrijk voor ons zoals je merkt. Sinds 2016 zijn we daarom ook lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie (SER) en blijven we duurzaamheid prioriteit geven bij al onze activiteiten. Lees hier ons Plan van Aanpak. Door voor Studio Anneloes te kiezen, draag je hieraan bij. Hoe gaaf is dat?

Wil je meer te weten komen over wat we precies doen op het gebied van duurzaamheid? Download dan ons Social Report. Heb je hier vragen over, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Daarnaast heeft Studio Anneloes op 25 februari 2021 de Transparancy Pledge ondertekend. Binnen het Convenant maken alle deelnemende bedrijven via een geaggregeerde lijst hun productielocaties bekend. Inmiddels zijn dat er 18, inclusief Studio Anneloes en het aantal neemt gelukkig alleen maar toe. Met deze ondertekening zet Studio Anneloes een extra stap in het transparanter maken van de keten. Een goed inzicht is een voorwaarde voor het duurzamer kunnen maken van de keten, daar dragen wij graag aan bij. Lees er alles over en bekijk onze lijst. Ook nieuwsgierig naar het Open Apparel Registry? Lees hier alles rustig door.
Hieronder een overzichtelijk beeld van onze locaties.


Voor vragen zijn wij altijd beschikbaar.

 

How do you care?

Wij zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk van onze kleding kan genieten door mooie ontwerpen, goede pasvormen en stoffen. Maar… jij hebt er zelf ook een aandeel in, hoe je ervoor kunt zorgen dat je langer plezier kan hebben van je Studio Anneloes items. Zo zorgen we er samen voor dat het geen wegwerpitems worden. En als er toch een moment komt waarop je een kledingstuk niet meer draagt, dan raden wij altijd aan het te recyclen of te doneren aan een goed doel.