Deze makkelijke outfits zijn altijd een succes

Gepubliceerd op 22-07-2022

Deze makkelijke outfits zijn altijd een succes

Als je een drukke dag voor de boeg hebt, is het fijn om snel een stijlvolle outfit samen te stellen. Met onze Essentials en fashion items stel je moeiteloos een mooie outfit samen die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Met onze tips ga je zonder outfit-stress de deur uit.

One-piece

De makkelijkste manier om snel een stijlvolle look te creëren is door één item te kiezen waarmee je gelijk klaar bent. Dat kan een jurk of jumpsuit zijn. Kies een exemplaar dat past bij jouw smaak. Wanneer je een stoere, minimalistische kledingstijl hebt, kan onze Angelique jumpsuit niet in jouw garderobe ontbreken. Dit pak uit onze Essentials collectie is super comfortabel en je bent gelijk gekleed. 

Met de styling kun je bepalen of je voor casual gaat of liever voor een feestelijke of zakelijke look. Wissel gedurende de dag van schoenen en je gaat in stijl van het bureau naar de borrel.

Co-ords & pakken

Natuurlijk hoeft jouw go-to outfit niet te bestaan uit één kledingstuk. Het kan ook een combinatie van twee of meer items zijn waar je elke keer indruk mee maakt, zoals een pak of een co-ord set. Een favoriet op ons hoofdkantoor is het kit pak uit de Essentials collectie. Dit pak kun je aan naar een zakelijke afspraak, maar ook tijdens een dagje shoppen, een feestje of een date. 

Aan jouw pak of co-ord set kun je volledig je eigen twist geven. Houd je van een wijde pijp of een skinny broek? En kies je een klassieke blazer of ga je voor een oversized model? De keuze is aan jou.

Makkelijk mixen & matchen

EEen mooie kleurencombinatie vinden, kan een hele uitdaging. Zeker als je een outfit op wilt bouwen met meerdere lagen voor het veranderlijke weer. Om toch zonder veel moeite een mooi geheel te creëren, kun je de Studio Anneloes Methode gebruiken. 

Prints en kleuren combineren

In elke fashion collectie laten we een kleur uit de Essentials collectie terugkomen. Dus bijvoorbeeld black, dark blue of kit. Onze prints bestaan uit een mix van neutrale tinten uit de Essentials collectie en accentkleuren uit de fashion collecties. Zo kun je altijd een mooie combinatie maken.