Fashion statement: co-ord sets

Gepubliceerd op 10-03-2023

Fashion statement: co-ord sets

Co-ords zijn trending. Combineer twee of meer items met dezelfde print, kleur of stofkwaliteit en creëer een gecoördineerde look. Meer weten over samengestelde outfits? Lees dan snel verder.

Wij houden van mixen en matchen en daarom zijn we fan van de co-ord trend. Samengestelde outfits bestaan uit twee of meer items met dezelfde kleur of print. Combineer een top, zoals een blouse, shirt of gilet met een bijpassende broek, shorts of rok. 

How to style two piece sets

Het stylen van een co-ord set is heel makkelijk. Doordat de print of kleur herhaald wordt, ontstaat er direct een eenheid. In de meeste gevallen hoef je alleen nog een mooi paar schoenen en accessoires te kiezen om jouw look compleet te maken. Ga je voor een damespak of een open blouse, dan kan het zijn dat je nog een top nodig hebt om je outfit af te maken.

 

De veilige, maar altijd succesvolle optie is zwart-op-zwart of een andere effen combi. De items uit onze Essentials collectie kun je makkelijk met elkaar combineren voor een minimalistische look. Ben jij niet vies van eyecatchers? Kies dan voor een knalkleur of een opvallende print. 

Party co-ord set

Je kunt co-ords op allerlei manieren stylen. Van super casual tot zakelijk of feestelijk. Een two piece van satijn is de perfecte eyecatcher voor een feest of een bruiloft. Op kantoor kom je goed voor de dag met een tweedelig broekpak en een trendkleur en tijdens jouw zomervakantie kun je kiezen voor een korte set van linnen. 

Jumpsuit look

Het voordeel van co-ords is dat je er waanzinnig uitziet zonder heel veel moeite te doen. Net als een jumpsuit trek je deze items zo uit de kast en ben je good-to-go. Sterker nog: met een samengestelde outfit kun je een jumpsuit look creëren. Wanneer je een blouse of top met een bijpassende broek combineert, zie je bijna niet het verschil met een echte jumpsuit. Hetzelfde geldt voor een samengestelde jurk die kan bestaan uit een top en rok. Je kunt de items dan zowel samen als los van elkaar dragen.

Twijfel je over welke maat het beste is bij jou? Bekijk dan de maatadvies pagina en ontdek welke maat het beste is voor jou!