Fashion statement: samengestelde outfits

Geplaatst door Amber 10-03-2023

Fashion statement: samengestelde outfits

Co-ords zijn trending. Combineer twee of meer items met dezelfde print, kleur of stofkwaliteit en creëer een gecoördineerde look. Meer weten over samengestelde outfits? Lees dan snel verder.

Wij houden van mixen en matchen en daarom zijn we fan van de co-ord trend. Samengestelde outfits bestaan uit twee of meer items van hetzelfde materiaal en met dezelfde kleur of print. Combineer een top, zoals een blouse, shirt of gilet met een bijpassende broek of rok. Broekpakken zijn hier een heel goed voorbeeld van. 

Co-ord set

Het fenomeen ‘samengestelde outfit’ kun je op allerlei manieren invullen. De veilige, maar altijd succesvolle optie is zwart-op-zwart of een andere effen combi. De items uit onze basiscollectie kun je makkelijk met elkaar combineren voor een minimalistische look. Ben jij niet vies van eyecatchers? Kies dan voor een knalkleur of een opvallende print. Ook als je een drukke print gebruikt, is het een ‘gebalanceerde’ outfit, doordat je de print herhaalt. 

Je kunt co-ords op allerlei manieren stylen. Van super casual tot zakelijk of feestelijk. Een two piece van sweatstof is bijvoorbeeld perfect voor een luie zondag en op kantoor kom je goed voor de dag met een tweedelig broekpak. Tijdens jouw zomervakantie kun je juist weer kiezen voor een korte set met een tropische print. 

Jumpsuit look

Het voordeel van co-ords is dat je er waanzinnig uitziet zonder heel veel moeite te doen. Net als een jumpsuit trek je deze items zo uit de kast en ben je good-to-go. Sterker nog: met een samengestelde outfit kun je een jumpsuit look creëren. Wanneer je een blouse of top met een bijpassende broek combineert, zie je bijna niet het verschil met een echte jumpsuit. Hetzelfde geldt voor een samengestelde jurk die kan bestaan uit een top en rok. Je kunt de items dan zowel samen als los van elkaar dragen.