Zo pak je jouw koffer in voor een stijlvolle vakantie

Gepubliceerd op 03-08-2023

Zo pak je jouw koffer in voor een stijlvolle vakantie

Heb je een vakantie op de planning? Geen inpakstress, want wij hebben handige tips waarmee jij het beste uit je koffer haalt op vakantie.

Maak en fotografeer kledingsets

Het bespaart je veel tijd op vakantie als je van tevoren al bedacht hebt welke kledingstukken goed met elkaar matchen. Je kunt kledingsetjes bij elkaar leggen, inclusief accessoires, en er een foto van maken. Dan kun je tijdens jouw vakantie gemakkelijk de stuks bij elkaar zoeken en ga je tot in de puntjes verzorgd de deur uit.

Kies voor kreukvrije materialen

Toch zonde als je een mooie blouse uit je koffer haalt, die volledig in de kreukels zit. Kies liever voor een materiaal dat altijd kreukvrij is en mooi uit je koffer komt, zoals travelstof, denim en crêpe viscose. Want laten we eerlijk zijn, op vakantie heb je toch geen zin om te strijken? Wat je ook kunt doen, is kiezen voor een stof met een natuurlijke kreuk, zoals linnen.

Comfort is key

Het belangrijkste aspect van stijlvol zijn, is jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelen in wat je draagt. Kies kledingstukken die lekker zitten, want: als jij je goed voelt, dan straal je dat ook uit. Dit geldt ook voor schoenen. Met onze sneakers kun je comfortabel shoppen, idyllische straatjes ontdekken of een wandeling maken. Meer weten? Lees onze sneakerblog.

Een goede basis is essentieel

Altijd, maar zeker ook op vakantie, zijn goede basisstukken nodig voor een stijlvolle look. Dit kan voor jou een mouwloze witte blouse van travelstof zijn of een mooie bermuda. Deze items kun je gemakkelijk combineren, ze zitten lekker en hebben een goede pasvorm. Bekijk snel onze zomerse basics.

Neem veelzijdige kledingstukken mee

Een jurk waarmee je zowel op het strand als in een restaurant goed voor de dag komt? Die moet zeker mee op vakantie. Zo zijn er meer praktische en stijlvolle kledingstukken die geschikt zijn voor verschillende scenario’s.

Rol je kleding op

De meest overzichtelijke manier om je koffer in te pakken, is door je kleding op te rollen. Zo kun je ook nog eens meer kwijt en voorkom je dat je kleding onverhoopt toch gaat kreukelen.

Doe vloeistoffen in een waterdichte toilettas

Voorkom ten aller tijden dat vloeistoffen in jouw koffer gaan lekken en dat jouw waardevolle spullen beschadigen. Daarvoor hoef je alleen maar jouw vloeistoffen in een waterdichte (toilet)tas te doen.