Dit zijn de voordelen van onze nieuwe website

Gepubliceerd op 04-01-2023

Dit zijn de voordelen van onze nieuwe website

Met het nieuwe jaar luiden wij ook onze nieuwe website in. Zo maken we jouw Studio Anneloes beleving nog beter. Check in deze blog de voordelen van ons nieuwe platform.

Vóór 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis

Als je een nieuwe outfit shopt, wil je er zo snel mogelijk in flaneren. Shop je vóór middernacht, dan staat de pakketbezorger de volgende dag bij jou voor de deur. Als je vrijdagavond of zaterdag een bestelling plaatst, ontvang je jouw pakket direct op maandag.

Retourkosten verlaagd

Wil je een item retourneren, dan kun je terecht in onze klantenservice omgeving . Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en daarom is het belangrijk om het aantal zendingen over en weer te beperken. We merken dat klanten bewuster zijn van hun aankoop vanwege de retourkosten. Gebruik de maatadvies-tool als je twijfelt over jouw maat of neem contact op met onze klantenservice.

Zoekfunctie verbeterd

Wanneer je de zoekbalk op onze website gebruikt, krijg je nu uitgebreidere en betere resultaten. Wanneer je typt, wordt direct een overzicht met artikelen getoond. In het menu links kun je vervolgens filteren op de collectie, de maat, de kleur, het materiaal, de categorie en de prijs.

Via onze Shop de look pagina kun je nu nog makkelijker inspiratie vinden en sneller outfits shoppen.

Inspiratie & lay-out

Wat is de website mooi geworden he? We hebben onder andere de blog, de categorieën en de voorpagina een make-over gegeven. Via onze Shop de look pagina kun je nu nog makkelijker inspiratie vinden en sneller outfits shoppen. Je kunt de items op deze pagina voortaan direct aan jouw winkelmandje toevoegen. Je ziet dus ook in één oogopslag of jouw maat nog beschikbaar is.

Klantenservice omgeving

We hebben een nieuwe klantenservice omgeving, waarin je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt. Hier vind je onder andere info over jouw account, over de collecties en over het retourproces. Je kunt hier ook vragen stellen aan de klantenservice. Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen en je kunt acties uitvoeren met betrekking tot jouw bestelling.

Wachtwoord resetten

Reset je wachtwoord om gebruik te blijven maken van jouw account. Dat kan via de onderstaande button.