Menu

02 december 2019 16:22

Winter in Moscow


Geïnspireerd op de Russische vrouw, maakt het de "Winter in Moscow" collectie tot een gevaarlijk mooie capsule collectie voor de feestdagen! De magische stad Moskou met haar pompeuze pleinen, gouden paleizen met veel marmer zijn dé ingrediënten voor deze collectie. Are you ready to dress like a Russian spy?

Winter is coming, en waar anders je inspiratie vandaan te halen dan dé ultieme Russische winterstad Moskou. Deze collectie is dan ook de uitgelezen kans om je als een echte Russische te kleden! Super vrouwelijk met een mysterieuze en sexy twist. Dus net als de "Paris by day and night" collectie, perfect voor de feestdagen. Daarom ook niet gek dat je deze beide collecties erg goed met elkaar kunt combineren. 

Want zeg nou zelf, faux leather met off white, purple, oyster & bronze zijn toch prachtige kleuren om de feestdagen mee in te gaan?

/stories/winter-in-moscow.html/tekstimage1.jpg

Zoals je misschien al gemerkt of gezien hebt is de "Winter in Moscow" collectie met vele faux leather items een stoere maar zeker ook sexy collectie. En nee, faux leather komt niet in één maar twee kwaliteiten! Een iets dikkere kwaliteit met een heerlijk zachte voering en lichte glans & en een dunnere kwaliteit met een stoere matte (dull) look. Om het compleet te maken natuurlijk een touch of travel en crèpe.

Lees meer over verschillende kwaliteiten faux leather of shop de "Winter in Moscow" collectie. 

Shop de Anneloes look:
TOP: Worchester ruffle blouse
SKIRT: Penny dull leather skirt


fashiontrendspringcollectionSummerin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediaautumncarewinterteamcustomer servicetipspowervrouwen

Misschien vind je dit ook interessant

collection
The Bookclub
Today a reader, tomorrow a leader! Lees hier het verhaal achter de collectie en wat je in de komende weken kunt verwachten.
Lees artikel
tips
Anneloes' boeken top 5
Nieuwsgierig naar de boeken die Anneloes op dit moment leest of al heeft verslonden? Lees dan snel verder.
Lees artikel
collection
Empowerment, feel confident
How to become stronger and more confident? Anneloes haar geheim en alles over de nieuwe collectie, lees je hier.
Lees artikel