20 oktober 2020 13:33

Trend: de powershoulder

Eindelijk, they’re back: de power shoulders!"Een trend die zoveel meer is dan een mode uiting!"


Het verhaal achter de schoudervullingen

Power shoulders, schoudervullingen en pofmouwen: het zijn allemaal verschillende benamingen voor een trend die eigenlijk veel meer is dan alleen een mode-uiting. Als we terug in de tijd gaan, kom je erachter dat onder die schoudervullingen een belangrijk statement schuilgaat. In de jaren dertig introduceerde Elsa Schiaparelli de padding die in de jaren tachtig pas echt een groot succes werd. In deze periode wilden vrouwen zich staande houden in de men’s world door zichzelf optisch groter te laten lijken. Een mooi middel daarvoor waren de schoudervullingen.

/stories/trend-de-powershoulder.html/image2.jpg

"Hoe wij de power shoulder omschrijven? Stoer én chique!"


De comeback van de power shoulders

Anno 2020 zijn er nog genoeg power vrouwen die wel een extra zetje kunnen krijgen met stoere schoudervullingen. Stiekem is het naast een statement natuurlijk ook een ontzettend mooi fashion item. Chique, maar ook krachtig: dat is hoe wij het liefst de power shoulders omschrijven. Gelukkig komen de schoudervullingen vaak genoeg terug in onze Maastricht collectie. Vind de ultieme balans door één van onze blouses of blazers (met schoudervulling) te combineren met een broek of rok die wat smaller of hoger valt. Of accentueer die mooie taille voor de optimale power vrouw look! We hebben ook genoeg jurken met schoudervullingen. Zo heb je automatisch de unieke combinatie van vrouwelijk en stoer.

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Meet de Young Margot & Marilyn
Nieuw, helemaal anders en toch vertrouwd. Met deze twee nieuwe modellen slaan we een nieuwe weg in.
Lees artikel
powervrouwen
Powervrouw Oana
De powervrouw van deze maand werkt nauw samen met de NASA. Time to meet Oana van der Togt.
Lees artikel
fashion
Buy Less, Buy Better, Buy Local
Waarom Studio Anneloes niet mee doet aan de Black Friday hype!
Lees artikel