menu

01 juni 2022 06:00

Travel Notebook

Waar gaat jouw volgende trip naartoe? Één ding is zeker: met de Travel Notebook collectie zie je er waanzinnig uit op de vakantiekiekjes. Ontdek nu de nieuwe items!


 

Let’s make and share memories! Onze reislust is flink op de proef gesteld de afgelopen jaren. Gelukkig zijn de meeste grenzen weer open en kunnen we volop nieuwe herinneringen maken. Ik doe dat het liefste op een tropische bestemming of in een stad met lekker veel reuring. Hoog op mijn bucketlist staat een reis naar Japan. Met mijn gezin wil ik naar Tokyo, voor de fashion en het eten. Daarna wil ik met de bullet train door naar Kyoto voor de cultuur. Jij hebt vast ook wel een lijstje met bestemmingen waar je het liefst vandaag nog naartoe zou vliegen.

Waar we voorheen onze kiekjes showden in een zelfgemaakt fotoboek, posten we ze nu direct vanaf ons zonnebed op onze socials, zodat vrienden en familie live kunnen meegenieten. Natuurlijk wil je goed voor de dag komen voor je vakantiekiekjes en dat gaat zeker lukken met de items uit No.6 Travel Notebook. 

Xx Anneloes
/stories/travel-notebook.html/image2.jpg

In de collectie

Deze collectie is heel divers. Er zitten een hoop ‘snoepjes’ in die eindeloos gecombineerd kunnen worden met de basiskleuren dark blueantraciet en dark sahara. Meer weten over deze styling trick? Lees dan onze blog over de Studio Anneloes Methode. De accentkleuren rood, fuchsia, peach en melon brengen je direct in de zomerse sferen. Florals en dots kunnen natuurlijk niet ontbreken én we hebben onze eigen versie van de butterfly print die trending is in high fashion deze zomer. Kortom: heel veel summer vibes!

BEKIJK HET LOOKBOOK
ONTDEK TRAVEL NOTEBOOK


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Studio Anneloes x Renate Gersc...
Studio Anneloes x Renate. Alles over onze nieuwe capsule collectie!
Lees artikel
no tags
Fashion statement: samengestel...
Fashion statement: samengestelde outfits
Lees artikel
fashion
5x Dresses to impress
Vijf type jurken die iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben!
Lees artikel