Menu

29 augustus 2019 14:22

Pied-de-poule: dé trend van de herfst!

Met woorden als 'de trend van het moment' zou je de Pied-de-poule eigenlijk alleen maar teniet doen! Hij is terug van nooit weggeweest.
Niet voor niks is hij dan ook goed vertegenwoordigd in de 'Berlin it is' collectie!

 

Waarom hij nu meer dan ooit terug is van (niet) weggeweest? Eigenlijk zegt de kleur al voldoende want zeg nou eerlijk, koffie en mokka zijn toch de uitgelezen kleuren van de herfst? Natuurlijk is de Pied-de-poule vertegenwoordigd in vele kleuren maar deze kleurencombinatie blijft toch wel onze favoriet. 

Het motief is tijdens de fashionweeks in Londen, New York en Parijs deze zomer, waar de herfst en winter collecties werden gepresenteerd, al veelvuldig gespot! Denk aan oversized trenchcoats, rokken, broeken én misschien wel de meest geziene trend; de (overzided) blazer. Gecombineerd met verrassende kleuren en prints kunnen we wel zeggen dat de print helemaal hot is en print op print eerder regel dan uitzondering is.
/stories/prince-de-galles-de-trend-van-de-herfst.html/tekstimage1.jpg

Naast het feit dat koffie en mokka ontzettend goed passen bij de herfst, die alweer om het hoekje komt kijken, kun je de kleuren met bijna alles combineren! Van andere prints tot aan vrijwel alle uni's in verschillende kleuren. Hangt je kast al vol met uni's in koffie, mokka of misschien beige? Dan kun je met de Pied-de-poule items uit de 'Berlin it is' collectie je geluk niet op. Deze tinten zijn een van de meest complimenterende combinaties als je ze in laagjes met elkaar mixt en matcht. Voor het geval we je nog even over moeten halen, bekijk de collage hiernaast eens voor een flinke dosis inspiratie.

Overtuigd?
Shop dan hier je Pied-de-poule look compleet.

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
L.O.E.S winter collectie
Krijg het winters warm!
Lees artikel
behind the scenes
Behind the scenes: L.O.E.S winter collectie!
L.O.E.S shoot locatie.
Lees artikel
media
In gesprek met UIT Magazine
Get ready for some fashion talk!
Lees artikel