menu

22 juli 2022 14:00

Outfit inspiratie: mooi & moeiteloos

Wij hebben een voorliefde voor mooie en makkelijk-te-combineren items die je naar verschillende gelegenheden kunt dragen. Met onze tips ga je zonder outfit-stress de deur uit.

 

Op de meeste dagen zouden wij wel wat extra uren kunnen gebruiken. Je herkent vast wel het gevoel dat je alle ballen in de lucht houdt en dat het heerlijk is als je zonder outfit-stress de deur uit kan. Of jouw drukke bestaan nu gevuld is met een goede baan, kinderen, een groot sociaal netwerk, een extra opleiding of all of the above. Met onze basics en fashion collecties kun je moeiteloos een mooie outfit samenstellen die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Van een lunchafspraak naar het strand en door naar een gezellig tuinfeestje.

 

One-piece

De allermakkelijkste manier om snel een stijlvolle look te creëren is door één item te kiezen waarmee je gelijk klaar bent. Dat kan een jurk of jumpsuit zijn. Kies een exemplaar dat past bij jouw smaak. Wanneer je een stoere, minimalistische kledingstijl hebt, kan onze Angelique jumpsuit niet in jouw garderobe ontbreken. Dit pak uit onze basiscollectie is super comfortabel en je bent gelijk gekleed. Met je styling kun je bepalen of je voor casual gaat of liever voor een feestelijke of zakelijke look. Wissel gedurende de dag van schoenen en je gaat in stijl van het bureau naar de borrel. Bij het kiezen van een item kun je letten op de balans. Is het nonchalant genoeg voor in je vrijetijd en gekleed genoeg voor een feest of voor op kantoor?
/stories/outfit-inspiratie-mooi-moeiteloos.html/image2.jpg

De ideale one-piece is voor iedereen verschillend. Het hangt onder andere af van je werk en je hobby’s. Wie graag de cocktail bar in duikt buiten office hours, zal andere wensen hebben dan iemand die het thuis gezellig maakt. Daarom kunnen we niet één item aanwijzen dat voor iedereen perfect is. 

 

Co-ords & pakken

Natuurlijk hoeft jouw go-to outfit niet te bestaan uit één item. Het kan ook een combinatie van twee of meer items zijn waar je elke keer indruk mee maakt, zoals een damespak of een co-ord set. In ons team zweren meerdere collega’s bij het pinstripe pak uit onze basiscollectie. Combineer de Jody blazer met een van de krijtstreep broeken en maak je outfit af met een basic shirtje. Dit pak kun je aan naar een zakelijke afspraak, maar ook tijdens een dagje shoppen, een feestje of een date. Multi-inzetbaar, daar houden wij van. Hetzelfde geldt natuurlijk voor pakken met een andere print of kleur, zoals het pak dat je hiernaast ziet uit de Be a Goddess collectie. Het leuke is dat je hiermee volledig on-trend bent en dat je er je eigen twist aan kan geven. Houd je van een wijde pijp of een skinny broek? En kies je een klassieke blazer of ga je voor een oversized model? 

 

 

Makkelijk mixen & matchen

Een mooie kleurencombinatie vinden, kan een hele uitdaging zijn als je ’s ochtends voor je kledingkast staat. Zeker als je een outfit op wilt bouwen met meerdere lagen voor het veranderlijke weer. Om toch zonder veel moeite een mooi geheel te creëren, kun je de Studio Anneloes Methode gebruiken. We werken met een kleurschema dat bestaat uit basistinten (uit onze basiscollectie) en accentkleuren. We gebruiken per fashion collectie minstens één kleur uit de basiscollectie, dus black, dark blue, dark sahara of antraciet, als uitgangspunt voor de prints en uni’s. Met de accentkleuren maken we elke collectie uniek. De items uit onze fashion collectie kun je dus altijd combineren met de basics. Daarnaast keren de accentkleuren regelmatig terug in de collecties, zodat je die ook met elkaar kunt combineren.

Prints waarin meerdere basiskleuren en/of fashion colours zitten, noemen we verbinders. Die kun je elke keer met een andere kleur combineren. De animal dot print uit de Be a Goddess collectie is een goed voorbeeld. In de print zit onder andere off white, black, dark sahara, mustard en mango. Je kunt al deze tinten met de print combineren en zo ontstaat er elke keer weer een andere look.

 

SHOP JURKEN

SHOP JUMPSUITS

SHOP PAKKEN

SHOP BASICS

Misschien vind je dit ook interessant

SA
Dé Studio Anneloes Bag Collect...
Onze eerste tassencollectie is een feit. Ontdek de stijlvolle accessoires hier!
Lees artikel
collection
Dit is dé Studio Anneloes sign...
Anneloes vertelt hoe dé SA signature print is ontstaan en hoe je ‘m kunt stylen.
Lees artikel
fashion
Outfit inspiratie voor bruilof...
Uitgenodigd voor een bruiloft? Outfit inspiratie vind je hier!
Lees artikel