menu

26 april 2022 06:00

Out of Office

Bedankt voor je bericht! De komende dagen ben ik out of office. Tijdens deze welverdiende break heb ik geen toegang tot mijn mailbox en werktelefoon. Wanneer ik besluit mijn cabana in te ruilen voor mijn kantoor, zie je mijn reactie tegemoet. 

Met vriendelijke groet, 
Anneloes 

 

 

Wat zou ik dit out of office bericht graag instellen. Soms voel je aan alles dat je het werk aan de kant moet leggen. Of het nu een vakantie, weekend, dagje of zelfs een avondje is, luister naar je lichaam en gun jezelf de nodige me-time. Ik zal eerlijk zijn: ik ben er helemaal niet goed in om mezelf helemaal af te sluiten van het werk. Toch hebben we allemaal regelmatig rust nodig. Stel autoreply in op je mailbox, demp al je groepsapps en ontspan. Na een mindfulness moment, een boswandeling of een tripje naar een onbewoond eiland ben je weer helemaal opgeladen en kun je de hele wereld aan. 

 

Xx Anneloes

 

In de collectie

No.5 Out of Office is een knipoog naar de tropics. We kijken enorm uit naar warmere tijden en dat zie je terug aan de kleuren en prints van deze collectie. Dieren, bloemen en retro dessins die doen denken aan exotische tegeltjes, dat wil je toch? De items sluiten goed aan bij de basiskleuren dark blue en dark sahara. Ontdek de collectie en verander snel jouw status: Out of Office!
 

BEKIJK HET LOOKBOOK

SHOP OUT OF OFFICE

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Summer Essentials
Colour boost jouw garderobe met de Summer Essentials!
Lees artikel
fashion
De Studio Anneloes Methode
Met de Studio Anneloes Methode kom je altijd goed voor de dag!
Lees artikel
fashion
Outfit inspiratie: weekendje w...
Comfortabel en stijlvol tijdens je getaway. Inspiratie vind je hier!
Lees artikel