#HideSideMenu

05 januari 2021 15:58

New Beginnings

We laten 2020 achter ons. Dat boek is uit! Gelukkig barst het nieuwe jaar nog van de verse ongeschreven bladzijdes .
Hoe die eerste bladzijde eruit gaat zien lees je hier!

"Met deze collectie geven we je handvatten om het eerste statement van het nieuwe jaar te maken!"


We hebben 2020 achter ons gelaten, dat boek hebben we allemaal uitgelezen. Je bent weer een stukje wijzer en sterker, dus het is tijd om een nieuw boek open te slaan: 2021. De teller staat weer op nul dus het is aan jou hoe je de lege bladzijdes wilt invullen. Een goed begin is het halve werk, dus laat vooral de zelfbewuste en krachtige vrouw die je bent zien. Je bent er en dat mag gezien worden! Maar hoe maak je zo’n statement? Met je eerste outfits van het jaar natuurlijk! Vorig jaar hebben we in genoeg onzekerheid geleefd, dus nu is het (meer dan ooit) tijd om te laten zien dat je durft. Omarm de toekomst, laat jezelf zien en maak dat statement. Dit jaar laten we niet van ons afpakken, het is tijd voor een nieuw begin!
Met onze nieuwste collectie geven we je handvatten om het eerste statement van het jaar te maken. Het is nog hartje winter, maar met de kleuren Old Pink en Sky Blue laten we zien dat wij al klaar zijn voor de lente. We dromen zelfs al van de zomer met de warme kleur Wine Red. Om ontelbare combinaties te maken keert de kleur Cobalt Blue uit de Written in the Stars collectie terug. Ook de basiskleur Dark Blue is een oude bekende uit de vorige collectie met Caroline Tensen. Om de blanco pagina’s van 2021 te vullen, hebben we de collectie aangevuld met opvallende letter- en flowerprints. Als finishing touch hebben we de verticale streep toegevoegd. Alle kleuren komen hierin terug en is daarmee dus de samenvatting van onze collectie.

Draai het negatieve om naar het positieve: it’s time for a new beginning!

BEKIJK LOOKBOOK

SHOP NEW BEGINNINGS

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Trend: 6 manieren om een (off)...
Lees hier hoe je de witte blouse op zes verschillende manieren kunt stylen!
Lees artikel
fashion
Trend: denim
Denim kan natuurlijk altijd, maar lees snel verder hoe je de denim-look in een nieuw jasje steekt!
Lees artikel
fashion
De trendy zwangerschapsbroek d...
Een zwangerschapsbroek en Studio Anneloes in één zin: ja zeker! Lees snel verder en kom meer te weten over onze nieuwste creatie.
Lees artikel